donderdag 10 januari 2008

"Long time no see"

Anne's kuur zorgt ervoor dat ze af en toe behoorlijk misselijk is. Gelukkig voor Anne is het niet de hele dag zo.
Vandaag zijn we ook weer in het Amfia-ziekenhuis in Breda geweest. Voor bloedplaatjes. Ook was haar HB erg laag (dan ben je dus heel snel moe en voel je je niet fit) en daarom krijgt ze a.s. zaterdag in Breda weer een bloedtransfusie.
Anne heeft er vandaag weer gesproken met Eva, een "ped.med." die ze nog kent van twee jaar terug. Ook andere zusters van het Amfia kennen Anne nog (en omgekeerd) vanuit die periode. Ze zijn allemaal hartstikke lief voor Anne.

dinsdag 8 januari 2008

Hospital hopping

De afgelopen 8 dagen zijn we 7 keer naar een ziekenhuis geweest. Breda en Rotterdam wisselen elkaar af. Maar we worden heel goed geholpen. Gisteren zijn we naar Rotterdam geweest. Haar slechte cellen die omhoog schoten, zijn nu gelukkig weer aan het dalen. So far so good.
Anne heeft daardoor wel last van buikpijn en misselijkheid, maar dat lijkt sinds vandaag ook weer iets beter te gaan.
Gisteravond laat zijn we naar het Amfia in Breda geweest voor bloedplaatjes. Die moeten we nu ook bijna iedere dag halen.
Vandaag zijn we dus voor t eerst sinds oud jaar weer een dagje thuis (geen ziekenhuisbezoek). Anne is naar de mediatheek geweest en heeft wat films uitgekozen. Ze zit nu lekker op de bank dvd te kijken ( The Princess diaries)

zondag 6 januari 2008

Weekendje Breda

We zijn dit weekend twee keer (zaterdag en zondag) naar het ziekenhuis in Breda geweest voor bloedplaatjes. We moeten nog wennen aan de hoeveelheid en de timing van wanneer de bloedplaatje te halen.
Anne heeft sinds vrijdagavond last van malaise en buikpijn/misselijkheid. Ze heeft het hele weekend in bed gelegen en heeft ook even nergens zin in. Het hoort bij deze kuur (dezelfde als de kuur afgelopen september)
Wel heeft ze genoten van de diashow van alle buttonfoto's. Het deed haar erg goed.
Morgen gaan we naar onze nieuwe arts in Rotterdam.