vrijdag 21 december 2007

Ketting van kralen en foto van Jane

Vandaag zijn we in Leiden geweest, samen met Laura voor bloedplaatjes. Daarna is ze verder gegaan met knutselen met hout. Anne is bezig met het maken van een miniatuur keuken.
Vandaag kwam Daan thuis met een ellenlange ketting van kralen (4 meter lang!!!) voor Anne gemaakt door de hele school van Daan. Heel bijzonder. Anne vond het hartstikke mooi en leuk.
Gisteren heeft Anne lekker lang uitgeslapen en hebben we daarna de verjaardag van Mariette gevierd. Het was heel gezellig.
Maandag gaan we weer naar Leiden. Dan gaan we samen met Anique en Annemarie de Wii's en bijbehorende spellen overhandigen. Daar hoor en zie je natuurlijk meer van via deze website.

Hier nog de beloofde foto (gemaakt door annemarie) van Tarzan, maar let vooral op Jane die met een button van Anne op speelt, echt geweldig van haar (Bente) (mag eigenlijk niet, maar ze deed het toch)

woensdag 19 december 2007

"Me Anne, you Tarzan"



Me Anne, you Tarzan

Wat een onvergetelijke dag. De dag was begonnen in het LUMC voor bloedplaatjes en het optuigen van de kerstboom aldaar. Dat kan je wel aan Anne overlaten.

s'Middag is Anne naar opa en oma gegaan, waar ze heerlijk heeft gegeten.





Maar daarna Tarzan. Wat was dat een een echt bijzondere en onvergetelijke avond. We zijn Britt (musical ster) en Roel (ja inderdaad, beter bekend als de buurman GB in het gastenboek) heel dankbaar voor wat ze allemaal geregeld hebben voor Anne. Het was een groot succes. Anne heeft enorm genoten.

Anne mocht via de artiesteningang naar binnen, werd gekleed en geschminkt in de kleedkamers door Britt en Nathalie. Daarna werden we opgehaald en naar binnen geleid om de voorstelling te zien. De voorstelling is werkelijk heel mooi. Met het liedje van 'Jij woont in mijn hart' is het moeilijk onze ogen droog te houden.


In de pauze kregen we champagne in de directiekamer (de kamer van ene J. vd Ende). Daarna hebben we de tweede helft gekeken. Weer heel mooi, apen over en weer. Aan het eind van de voorstelling droeg Jane een button van Anne op haar kleding (foto volgt nog) Heel bijzonder hoor.


Daarna hebben we een 'meet en greet' gehad met Tarzan en Jane. (zie foto's). en ze kreeg nog spontaan 2 kussen van Tarzan. Aan het eind van de avond zijn we nog in de artiestenruimte geweest om wat te drinken. Anne lag uiteindelijk 1.30 in bed. Moe maar maar heel gelukkig.


Nu zijn Laura en Rosemarijn op visite, en wordt er volop nagenoten.

maandag 17 december 2007

Shoppen

Anne heeft vandaag natuurlijk weer geknutseld. Deze keer met klei.
s' Middags is ze door Britt (zij kwam speciaal helemaal uit Den Haag) opgehaald om te gaan winkelen, wat ze al heel lang niet meer had gedaan. Anne mocht mooie kleren passen en uitkiezen, speciaal voor de voorstelling van morgen.
Vanavond kwamen er twee mensen langs van stichting 'Doe een wens'. Ze hebben twee uur gepraat met Anne over alles en nog wat. Over hobby's, vriendinnen etc... Het was heel gezellig.
Morgen gaan we naar Leiden en s'avonds dus naar Tarzan. Anne heeft er erg veel zin in.

zondag 16 december 2007

Knutsel Anne


Vanmorgen is Anne al 'vroeg' wakker om de serie 'De Daltons' te kunnen bekijken. Daarna heeft Anne ge'monopolied' met Rosemarijn om vervolgens binnen en buiten (lekkere fris) miniatuurmeubels te knutselen met hout. Ontwerpen, zagen, schuren, verven en lijmen ed.

Anne had vandaag gelukkig ook geen last meer van haar rugpijn. Anne weet de positieve flow van de laatste weken gewoon vast te houden.

Dinsdagavond mag Anne naar de musical Tarzan, met dank aan Britt. Daar kijkt ze erg naar uit.