donderdag 24 januari 2008

Laura en Anique op bezoek

Anne heeft nog steeds last van opvliegers. Vaak bij het opstaan en om middernacht.
Gisteren waren haar tante's op bezoek en vandaag Laura en Anique. Lekker over school praten en de laatste roddels doornemen.
Anne zit nog steeds in een dip. De beenmergpunctie a.s. dinsdag is daarom met een week uitgesteld.
Omdat Anne nog steeds niet van haar koorts af is , moeten we hier nog wel een paar dagen langer blijven.

dinsdag 22 januari 2008

Op en neer

Zondagavond en Maandagochtend had Anne koorts. Die koorts-pieken gaan gepaard met soms hevige buikpijnen.
Maandag overdag en begin van de avond had Anne een goede dag. Ze heeft gecomputerd en een film gekeken. Ook is heel even Rozemarijn op viste geweest." En van Daan heeft ze een reuze ballon gekregen mat de tekst "I love you". Die hangt nu voor het raam: zo is de kamer vanaf de snelweg goed te zien.
Helaas kreeg Anne s'avonds laat weer koorts met de bijbehorende buikpijn. "Het hoort bij de strijd tegen de slechte cellen" vindt Anne.

Vandaag heeft ze een wat mindere dag. Ze heeft soms last van buikpijn. Ze komen ineens op, en gaan dan ook weer redelijk snel weg. Vanavond krijgt ze ook weer bloedplaatjes.

We blijven minimaal nog een aantal dagen hier. Anne wordt hier heel goed en liefdevol verzorgd. Ze zijn allemaal heel erg betrokken met Anne.

zondag 20 januari 2008

Ietsie beter

Anne voelt zich weer wat beter. Gisteren heeft ze bijna de hele dag geslapen, maar sinds gisteravond is ze weer wat wakkerder. Ze heeft gisteravond nog geMSNed en TV gekeken (jammer dat Idols Bas eruit is) Vandaag is ze ook zowat de hele dag wakker geweest. Ze krijgt straks weer bloedplaatjes.