vrijdag 12 oktober 2007

We zijn weer thuis !!

Anne heeft gisteravond haar vaas afgemaakt en geverfd. Tevens heeft ze haar verf-handen afgedrukt op de werkkleding van haar verpleegster. Ging echt per ongeluk hoor, de zuster kon er niets aan doen ;-)!!(zie foto) Zeg nou zelf, staat toch veel leuker dan het saaie wit.

Na een rustige nacht en ochtend mocht Anne naar huis.
Thuisgekomen rolden Anne zowat over de kralen naar binnen. In allerlei kleuren en vormen. Mooi hoor.

Anne is nu aan het knutselen en heeft Rosemarijn op visite, gezellig bijkletsen en de zelfgemaakte filmpjes aan het bekijken. Zie foto.


We moeten nu om de dag terug naar Leiden voor bloedplaatjes (a.s zondag en dinsdag) A.s. woensdagavond wordt Anne opgenomen want donderdagochtend is haar beenmergpunctie gepland. Donderdagmiddag gaan we dan weer naar huis.

Vrijdagmiddag hebben we een gesprek met onze arts over de heel belangrijke uitslag die dan bekend wordt gemaakt. Dan gaan we bespreken hoe verder.
Anne heeft aangegeven daarbij te willen zijn. Heel moedig, want dat zijn echt altijd hele enge, superspannende gesprekken.

Van het weekend nemen we rust. Dus even geen bericht van ons (geen bericht is goed bericht). Maar we lezen wel de berichtjes hoor!!

donderdag 11 oktober 2007

'Klaar is kuur' !!!

Anne is vandaag weer ietsjes beter als gisteren. Haar Anti-biotica kuur is volgens protocol vanmorgen gestopt. Als ze nu koortsvrij blijft mag ze morgen lekker naar huis.
Anne heeft weer verder gewerkt aan haar vaas. En natuurlijk is ze ook weer in Leiden geweest.
De verwachting is dat Anne aan het eind van de volgende week opgaat voor een beenmergpunctie. Morgen horen wij daar meer over.

woensdag 10 oktober 2007

Woensdag 'gemak'dag

Anne heeft het vandaag op haar gemak gedaan. Ten eerste heeft ze lekker lang uitgeslapen (tot wel 11.00 uur). De zusters laten haar s'morgens ook zoveel mogelijk met rust.
Daarna heeft ze aan haar vaas gewerkt. s' Middags zijn we gaan wandelen met de rolstoel langs de Leidse grachten. Het was lekker weer. Daarna voor t eerst weer een spelletje gedaan (pesten)
En nu is ze 'op haar gemak' TV aan het kijken vanuit haar bed.

dinsdag 9 oktober 2007

Dossier doorspitten

De trend zet zich voort. Anne gaat steeds ietsjes beter. Ze krijgt vandaag ook weer bloedplaatjes.
Anne is ook weer naar buiten geweest en ze heeft zelfs heel even op een terrasje gezeten.
Anne heeft samen met Muriel, haar mentor zuster, haar dossier doorgenomen (en de foutjes eruit gehaald)
Als alles goed blijft gaan mogen we vrijdagavond naar huis.

maandag 8 oktober 2007

Goede dag van Anne

Anne knapt langzaam maar zeker op. Ze heeft geen koorts meer. En de misselijkheid is weg. Anne moet wel de kuur afmaken.
Anne heeft vandaag verder aan haar vaas gewerkt. En ze is ook weer even buiten geweest. Verder doet ze t rustig aan want het zijn wel vermoeiende dagen voor haar geweest.

zondag 7 oktober 2007

Redelijk weekend

Zaterdagochtend was Anne nog wat misselijk en koortsig. Gelukkig kon ze s'middags wel naar buiten en genieten van t mooie weer. Samen met Susan. Die had een videocamera voor Anne meegenomen. Daar mag Anne zo lang mee filmen.

Zondag was Anne weer iets beter als zaterdag. Ze kreeg bezoek van Laura. Samen hebben ze veel gelachen om de filmpjes de ze maakte. s'Middags zijn we ook even naar buiten geweest. Naar een park hier in de buurt. Ze krijgt vanavond wel weer bloedplaatjes. De temp is aan het dalen.