zaterdag 4 augustus 2007

Foto's van Anne

Er is een fotoboek van Anne geplaatst: zie de rechterkolom
Het is een zgn slide show.
Liefs van ons allen en dank voor al jullie steun, berichtjes ed.
Lieve lezers,


Ik ben vanmiddag even naar buiten geweest. En bezoek gehad van mijn nichtjes. Daarna heb ik nog even ge'msn'd.

Zie de foto.

Einde van de 1ste kuur

Gisteravond heb ik de laatste gift gekregen van de eerste chemokuur. De kuur werkt nog wel door hoor. Ik heb gisteren moeten overgeven. Vanmorgen ben ik weer in Bad geweest (een van mijn B's) Ik ben nu in 'aplasie' zoals dat heet: dus ik heb een verlaagde weerstand. Alle verpleegsters en doktoren doe nu een schort en monddoekje om als ze bij mij komen en wassen hun handen in handalcohol.
Ik heb de post en berichtjes gelezen, hartstikke leuk om te lezen hoor. Vanmiddag mag ik gelukkig een uurtje naar buiten. Moet wel oppassen voor de zon.

vrijdag 3 augustus 2007

'Leuk'emie is niet 'leuk

Wat n rare naam: 'leuk'emie. Er is niets leuks aan, ik noem het dan ook 'stomme'mie.
Ik ben vanmiddag weer even naar buiten geweest samen met mijn bezoek. Daarna heb ik wat gepest - 't kaartspel - met mijn ouders. Op dit moment krijg ik nu mijn laatste chemo van deze kuur.
Ik heb ook mijn lijstje gemaakt van de 5 B's. Dat is waar ik iedere dag naar uitkijk.

Zonder 'paal' naar buiten

Gisteren is Anne even naar buiten geweest (in de rolstoel, ze kan nog niet lopen). Anne was losgekoppeld van haar ‘paal’, waardoor we even naar het station konden ‘rollen’.
Anne heeft redelijk goed geslapen. En vanmorgen is ze weer in bad geweest. De berichtjes op het gastenboek en de post doen haar zichtbaar goed. Onze dank daarvoor.
Straks meer over de rest van de dag.

donderdag 2 augustus 2007

Voor t eerst weer naar buiten


Anne is gisteren voor t eerst naar buiten geweest. Met de 'kerstboom' (infuuspompenpaal) aan haar vast. Dat veroorzaakte een behoorlijke file en zeer veel bekijks voor de hoofdingang.

NA 5 minuten zijn we naar binnen gegaan.

Vandaag donderdag 2 augustus is Anne behoorlijk wakker. s'Ochtends moest Anne voor t eerst overgeven (een gevolg van de kuur) Daarna is ze in bad geweest en ook heel eventje online.(maar er was niemand)

Het kan snel gaan in t leven: twee weken geleden waren we trots op een bergtocht naar 2350 meter hoogte met uitzicht op de Matterhorn. Maar nu zijn we nog trotser op het feit dat Anne haar been zonder pijn weer zelf kan optillen.

woensdag 1 augustus 2007




Lieve mensen,




Anne heeft helaas weer leukemie. Omdat ik de website van hieruit nog niet kan onderhouden nu even een blog (soort dagboek) over Anne.




t/m 1 augustus 2007


Anne heeft vorige week na een extreme reactie op een medicijn zeer hevige pijnen gehad, iets wat ze hier nog nooit hadden gezien. Vrijdag was nog sprake van intensive care maar uiteindelijk heeft ze dit doorstaan en is ze nu redelijk stabiel. Maandag 30 juli is ze aan haar kuur begonnen. En ook voor het eerst even uit bed geweest.


Vandaag woensdag 1 augustus wordt de pijnbestrijding langzaam afgebouwd en kan ze weer zonder hulp op eigen kracht ademen. Anne is wel heel moe en slaapt veel. Gisteren heeft ze ook ook nog samen met Daan en Esmeralda popcorn gebakken op de kamer met een heuse popcorn machine