zaterdag 25 augustus 2007

Dagje Rust

Even lekker een rustdag, ook voor het weblog.

vrijdag 24 augustus 2007

Dagje Leiden

Vandaag is Anne voor bloedcontrole in Leiden geweest. Anne had wat bloedplaatjes nodig (voor een betere stolling) en die heeft ze ook gekregen. Ook Daan's bloed is voor alle zekerheid gecontroleerd: alles was in orde. Daarna zijn we weer naar huis gegaan, joepie!!

Anne wordt overmorgen (zondagavond) weer opgenomen in Leiden. Maandag krijgt ze een beenmerg punctie. Dan kunnen ze precies zien wat voor type cellen er zijn en dus of de kuur zijn werk goed heeft gedaan. De uitslag krijgen we dinsdag. Als het goed gaat mag Anne maandagavond na de beenmerg punctie gewoon weer naar huis.

Anne is nog niet voldoende hersteld om gelijk met de volgende kuur te beginnen. Waarschijnlijk beginnen we de week daarop met de volgende kuur.

Iedereen een heel fijn weekend gewenst ('t wordt mooi weer) en laat de kaarsjes branden svp.

donderdag 23 augustus 2007

Ik zag twee beren

Anne heeft twee beren gekregen (een is er voor Daan, de zwarte) Niet zomaar 2 beren maar KiKa beren. Van de stichting kinderen kankervrij (http://www.kika.nl)
Ze heeft ze gekregen van ook zo'n kanjer die tegen die ziekte strijd. Ze kent haar nog van de vorige keer. Wij wensen haar ook heel veel sterkte toe.

Vandaag was een rustige dag. Alle vriendinnetjes waren overdag natuurlijk naar school. Anne heeft het boekenpakket gehad van haar nieuwe school. Van t weekend wil ze de boeken gaan kaften.
Maar eerst morgen naar Leiden. Voor controle. Dan horen wij ook wanneer wij volgende week terug moeten komen voor een beenmergpunctie.

woensdag 22 augustus 2007

Bezoek van vriendinnen


Anne voelde zich vandaag minder moe. Dankzij het 'verse' bloed wat ze gisteren gekregen had in het LUMC. Vandaag heeft ze ge-msn-ed en zijn er twee vriendinnen (Anique en Kiara van klas 2 A en 2B) op bezoek geweest. Anne heeft uigelegd wat nu precies een Hik-man is ("krijg de Hik-man") Anne heeft nog een gebruikte Hik-man en Port-a cath en maagsonde van de vorige keer. Die werden er natuurlijk bijgehaald.


En ze hebben de erg leuke en lieve post doorgenomen.
En natuurlijk hebben ze het over alle roddels van school gehad, heel belangrijk. Was dus heel gezellig, zie de foto's.

dinsdag 21 augustus 2007

Dagje Leiden

Anne is vandaag tot s'avonds laat in Leiden geweest. Ze kreeg nieuwe bloed plaatjes maar ze had ook een bloedtransfusie nodig. En dat duurt bij elkaar ongeveer 6 a 7 uur. Het lijkt wel een soort autobeurt: Olie verversen en bijtanken en klaar is kees. Hopenlijk is Anne na de transfusie wat minder moe. Vrijdag moeten we weer voor controle en volgende week wordt Anne even opgenomen in Leiden voor een beenmergpunctie. Bedankt voor alle leuke en lieve berichtjes, post en kadootjes. Het doet Anne zichtbaar goed. Nu t is al laat, welterusten iedereen....

maandag 20 augustus 2007

Maandag Rustdag

Anne doet het rustig aan. Ze ligt tussen de dozen tissues tv te kijken of te msn-en. En haar vriendinnen Laura en Rosemarijn zijn op bezoek geweest. De voeding via haar maagsonde loopt ook gewoon goed. (Anne krijgt haar voeding via een slangetje dat door haar neus naar de maag gaat) En Anne geeft vrijwel alle medicatie zelf via haar sonde. Morgen gaan we naar Leiden voor controle en wellicht krijgt ze bloedplaatjes toegediend.

zondag 19 augustus 2007

3 dozen per dag

Wat doe je zoal op een zondag. Dozen tissues verslijten. Anne heeft last van loskomend slijm. Ze vangt dat op in tissues en anders in plastic bekertjes als het erg veel is. Zo verslijt ze wel drie grote dozen tissues per dag. Voor de rest was het een echte zondag: lekker rustig.