dinsdag 8 januari 2008

Hospital hopping

De afgelopen 8 dagen zijn we 7 keer naar een ziekenhuis geweest. Breda en Rotterdam wisselen elkaar af. Maar we worden heel goed geholpen. Gisteren zijn we naar Rotterdam geweest. Haar slechte cellen die omhoog schoten, zijn nu gelukkig weer aan het dalen. So far so good.
Anne heeft daardoor wel last van buikpijn en misselijkheid, maar dat lijkt sinds vandaag ook weer iets beter te gaan.
Gisteravond laat zijn we naar het Amfia in Breda geweest voor bloedplaatjes. Die moeten we nu ook bijna iedere dag halen.
Vandaag zijn we dus voor t eerst sinds oud jaar weer een dagje thuis (geen ziekenhuisbezoek). Anne is naar de mediatheek geweest en heeft wat films uitgekozen. Ze zit nu lekker op de bank dvd te kijken ( The Princess diaries)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hee lieverdje!,
wat fijn dat die slechte cellen dalen! en je misselijkheid ook. Heel veel plezier met het kijken naar je film (princess diaries is trouwens heel leuk, goeie keuze!) hoop dat jij dat ook vind, veel plezier, en geniet lekker van je dagje thuis! hvj dikke kus van barbara (K)(K)

Cees zei

Beste Anne,

Heb je blog via een collega gekregen en volg je al een paar maanden; Ik heb heel veel bewondering en respect voor je hoe je met deze oneerlijke ziekte omgaat. Ik bewonder ook al die lieve mensen om je heen. We zitten min of meer in hetzelfde schuitje, al ben jij gewoon veel te jong om dit allemaal mee te moeten maken. Ik ben trots op je dat ik dingen van jou kan leren.
Heel veel groeten en sterkte,
Cees