vrijdag 2 november 2007

Laatste gift

Vandaag kreeg Anne de vijfde en laatste gift. Ze voelt zich nog zo als gisteren dwz ze heeft wat buikpijn en keelpijn. Morgen gaan we weer naar huis. Kan Anne eindelijk weer haar konijntjes zien.

donderdag 1 november 2007

4de gift

Vandaag de vierde 'gift'. 'Gift' klinkt eigenlijk net als een leuk kadootje maar dat is het niet. De intake gaat weliswaar beter, maar Anne krijgt wel steeds meer last van haar maag en buik.
Ze heeft vandaag ook weer bloedplaatjes gekregen.

woensdag 31 oktober 2007

Slapend kuren

Anne herstelde redelijk gisteravond. Mede dankzij de bloedtransfusie.
Vandaag kreeg ze haar derde gift. Anne kreeg anti misselijkheids middelen toegediend maar ook nu rustgevende en slaapverwekkende medicatie opdat ze beter de gift kon verdragen. En inderdaad heef Anne bijna de hele dag geslapen. Anne is nu wakker maar natuurlijk nog behoorlijk sloom. Maar het lijkt vooralsnog te werken. Anne heeft de gift beter verdragen dan de dagen ervoor.

dinsdag 30 oktober 2007

Heftige kuur

Amme heeft vannacht goed geslapen. s'Morgens werd ze dan ook goed wakker. Om 12.00 kreeg ze weer een gift van het nieuwe medicijn (tot en met a.s vrijdag krijgt Anne iedere dag een gift)
Anne heeft er duidelijk en heftig last van. Ze is niet alleen misselijk maar voelt zich ook erg opgejaagd. Ze kreeg daarnaast ook een bloedneus die niet wilde stoppen en de pijn aan haar keel speelde ook weer op. Algemene malaise kort samengevat.
Anne heeft vanmiddag een bloedtransfusie en bloedplaatjes gehad. Hopenlijk knapt ze hiervan wat op.

maandag 29 oktober 2007

Nieuwe kuur begonnen

Vanmorgen stond Anne erg goed op. Veel plezier gemaakt en lekker gekletst.
Om 13.00 begon ze aan de nieuwe chemokuur. We waren allemaal behoorlijk gespannen. Maar Anne heeft gelukkig geen reactie gekregen op het medicijn.

Wel was Anne al vrij snel weer misselijk. Het is wrang dat Anne weer goed herstelde en nu weer ziek en misselijk gemaakt wordt, weliswaar om uiteindelijk beter te worden.
Anne krijgt wel allerlei anti-misselijkheid middelen toegediend. Hopenlijk gaan die straks effect sorteren.

zondag 28 oktober 2007

Fotootje van Anne met konijntje


Nog even op de valreep (voordat we naar Leiden gaan) een fotootje van Anne met 1 van de 6 jonge konijntjes.