donderdag 10 januari 2008

"Long time no see"

Anne's kuur zorgt ervoor dat ze af en toe behoorlijk misselijk is. Gelukkig voor Anne is het niet de hele dag zo.
Vandaag zijn we ook weer in het Amfia-ziekenhuis in Breda geweest. Voor bloedplaatjes. Ook was haar HB erg laag (dan ben je dus heel snel moe en voel je je niet fit) en daarom krijgt ze a.s. zaterdag in Breda weer een bloedtransfusie.
Anne heeft er vandaag weer gesproken met Eva, een "ped.med." die ze nog kent van twee jaar terug. Ook andere zusters van het Amfia kennen Anne nog (en omgekeerd) vanuit die periode. Ze zijn allemaal hartstikke lief voor Anne.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

hey anne, en familie!

wat vervelend dat je steeds zo misselijk en moe bent.. heel veel sterkte ermee, wel gezellig dat je de zusters van de vorige keer nog kent!

heel veel sterkte nogmaals,

Liefs,
Nienke

Anoniem zei

Hee lieve anne,
dat skypen of hoe je het ook schrijft was echt heel leuk! grappig dat het leek of we allemaal in een soort aquariumpje zaten :-D En hoe vondt je het om ons, je oude visjes, weer eens te zien?, jammer dat we joú niet konden zien, praten van aquarium tot aquarium! Ik hoop dat we het snel nog een keer kunnen doen, maar dat wij jou ook kunnen zien, met z'n allen gezellig blubben!
hvj! kusjez van barbara
(een van die vissies op t scherm)

Anoniem zei

hee lieverdd

Ik vond het egt super leuk om met jou te praten in de klas!!!
Ookal was het wel een beetje raar omdat we jou niet zagen.
hopelijk kunne we weer snel praten dan kan je mijn haren zien ben vandaag naar de kapper geweest ziet er echt heel anders uit en als je heel erg nieuwsgierig bent kijk je maar op mij hyves:P

hvj dikke kus Diede

Ton Bruining zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ton Bruining zei

Dag Anne en de andere 'dappere dodo's', Wat vermoeiend moet dat zijn, dat ziekenhuis hoppen. Hopelijk heb je van de bloedtransfusie meer energie gekregen. We vonden het schilderij dat je voor je favoriete dokter hebt gemaakt hartstikke mooi zeg!
Heel veel knuffels van Lola Bruining en Papa Ton.

12 januari 2008 18:54