vrijdag 28 september 2007

Glimlachjes toveren

Anne is vandaag weer behoorlijk misselijk. Ze slaapt wat en kijkt wat TV. Gelukkig toveren de lieve en leuke berichtjes die wij haar voorlezen uit het gastenboek en de post een glimlach op Anne's gezicht.
By the way: die van een gekleurde sonde is zo'n leuk verhaal. Het is dan wel niet echt waar (ze hebben alleen maar doorzichtige sondes) maar wellicht een goede tip voor de toekomst.
Blijf schrijven, blijf glimlachjes toveren.
Morgen gaan we weer naar Leiden voor bloedplaatjes. Het volgende bericht zal zondagavond zijn. Fijn weekend allemaal.

donderdag 27 september 2007

Op en neer en ups en downs

Vandaag zijn we naar Leiden gegaan om bloedplaatjes te halen. Door deze kuur heeft Anne erg snel tekort aan bloed plaatjes (die voor de stolling zorgen) Vanmorgen had Anne weer wat bloed in de mond dus moesten we weer naar Leiden. We hebben nu voorlopig afgesproken om om de dag naar Leiden te gaan voor bloed plaatjes.
Anne lijkt na vanmiddag iets minder misselijk, maar het herstel gaat wel langzaam, met ups en downs. Maar we weten het: het is voor het goede doel.

woensdag 26 september 2007

Bloedige Hickman

Gisteravond had Anne bloed bij haar 'infuus lijntjes' (de hickman) Gelukkig had ze die dag nieuwe bloedplaatjes gekregen en daardoor is het dus snel gestold. Via de telefoon en foto' s via de mail gisteravond hierover wel contact gehad met het LUMC (ja ja , alle moderne communicatiemiddelen worden ingezet zie u wel) We konden dus gelukkig thuisblijven, maar we houden het wel goed in de gaten.
Vandaag is Anne ietsje beter als gisteren. De andere medicijnen tegen de misselijkheid lijken iets beter te helpen.
En Rosemarijn is op bezoek geweest. Samen hebben ze wat TV gekeken.

dinsdag 25 september 2007

Misselijk hoor !!

Misselijk hoor, dat je eerst misselijk gemaakt moet worden om beter te worden. Maar ja, dat hoort nu eenmaal bij deze kuur.
We hebben vandaag bloedplaatjes 'gehaald' in Leiden, onze lieve doktoren gesproken en de afdeling uitgezwaaid. Voor de rest is het vandaag net zo als gisteren. Anne is gewoon goed misselijk :-( We hebben nu wel een ander middel erbij tegen de misselijkheid. Hopenlijk dat dat wat beter helpt.

maandag 24 september 2007

Misselijk

Anne heeft vandaag een slechte dag. Anne is vandaag erg misselijk. Gelukkig slaapt ze regelmatig. Morgenochtend gaan we naar Leiden voor controle.

zondag 23 september 2007

Op en neer naar Leiden

Vandaag zijn we op en neer naar Leiden gegaan. Voor nieuwe bloedplaatjes (voor het stollen van het bloed)
Anne had namelijk wat bloedingen in haar mond. Toen we terugkwamen was Anne wat misselijk. Maar vanavond is ze toch nog heel even (met mondkapje) op bezoek geweest bij de jarige Rozemarijn.