zaterdag 22 september 2007

Thuis

Anne is sinds gisteren wat misselijk geworden. We hebben nu wat andere medicijnen tegen misselijkheid. Deze lijken beter te werken. Anne is daardoor gelukkig wat minder misselijk dan de vorige keer. En tussendoor kan ze toch nog een beetje genieten van het thuis zijn, tv kijken, vers gebakken appeltaart !!, alle post, etc..etc..

vrijdag 21 september 2007

Naar huis

We kunnen straks naar huis. De koorts is weggebleven en Anne voelt zich niet misselijk. Dus alle reden om naar huis te gaan. Op naar de rookpluimen (van alle kaarsjes;-) rond Breda.

donderdag 20 september 2007

The moments after

Anne heeft de neussonde vanmorgen vervangen. Dat is erg goed gegaan en heeft haar erg opgelucht.
Daarna kreeg ze de intake van het medicijn. Dat duurt bij elkaar inclusief voorbereiding drie uur. Dat heet ze goed doorstaan.

Vanmiddag heeft ze les gehad van juf Thea. Over de stelling van Pythagoras.
Aan het eind van de middag is Anne gaan slapen. Ze werd wakker met koorts en koude rillingen. Een reactie op het medicijn. Ze wordt goed in de gaten gehouden.

woensdag 19 september 2007

Vanavond geen neussonde

Vandaag was Anne heel de dag nerveus voor het inbrengen van de neus-sonde. Anne is dan ook met gezonde fikse tegenzin vanavond naar Leiden afgereisd. Daar aangekomen is besloten om de neus-sonde morgen ochtend in te brengen. Kunnen we vanavond gaan denken over welke kleur we gaan nemen ;-)

Morgenochtend dus eerst de sonde inbrengen :-(((( Daarna krijgt ze voor de tweede keer het experimentele middel toegediend. Ze zal daarbij constant bewaakt worden en aan de monitor liggen.

Wat ons betreft mogen de kaarsjes morgen weer volop gaan branden voor Anne.

dinsdag 18 september 2007

Vriendinnen en neussondes

Anne kreeg vanmiddag en vanavond veel vriendinnen op bezoek. Kletsen, roddelen, tv kijken, msn-en etc.. etc. Op school werken ze er hard aan om deze week een webcam te installeren. Volgende week zal Anne dan misschien al lessen kunnen volgen.
Anne krijgt morgenavond (woensdagavond) een nieuwe neus sonde. Dat vindt ze erg vervelend: "liever 10 keer een infuus dan een keer een neus sonde inbrengen"

maandag 17 september 2007

Heerlijk rustig weekend

Anne heeft een heerlijk rustig weekend gehad. In de tuin genoten van haar konijn, s'avonds sinds hele lange tijd beneden gezeten met ons allen. Van het weer genoten, oorbellen gemaakt, vriendinnen op bezoek etc. etc. Genieten van de kleine maar oh zo grote dingen van het leven.
Vandaag zijn we even naar Leiden geweest voor bloedplaatjes. Nu weer lekker thuis.
Woensdag wordt Anne weer opgenomen in Leiden voor het tweede gedeelte van deze kuur.