zondag 6 januari 2008

Weekendje Breda

We zijn dit weekend twee keer (zaterdag en zondag) naar het ziekenhuis in Breda geweest voor bloedplaatjes. We moeten nog wennen aan de hoeveelheid en de timing van wanneer de bloedplaatje te halen.
Anne heeft sinds vrijdagavond last van malaise en buikpijn/misselijkheid. Ze heeft het hele weekend in bed gelegen en heeft ook even nergens zin in. Het hoort bij deze kuur (dezelfde als de kuur afgelopen september)
Wel heeft ze genoten van de diashow van alle buttonfoto's. Het deed haar erg goed.
Morgen gaan we naar onze nieuwe arts in Rotterdam.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Anne,

Als het goed is stonden wij ook tussen alle foto's met onze twee zwarte hondjes. We lezen vaak je blog en duimen uiteraard dat 2008 voor jou een goed jaar mag worden!

Ik (Pierre) werk in Rotterdam, vlakbij waar jij heen moet. Ik zal aan je denken morgen en wens je veel succes en sterkte! Uiteraard ook groetjes en sterkte van Anja en onze flatjes Ayla en Megan

Anoniem zei

hee anne!
wij met ons hele gezin wensen jou heel veel sterkte toe! we lezen iedere dag jou berichtjes op je profiel! ik vind het heel knap wat jou en je familie allemaal door maakt! wij zijn er voor je, heel veel sterkte!
groetjes en kusjes van de familie de wit
manon, louise, yvonne, john
(van de jacinta)

Anoniem zei

Lieve Anne,

Hier zijn we weer....terug van weggeweest maar natuurlijk geen enkel moment jou, Daan en mama en papa uit onze gedachten gehad!!!
Op de eerste plaats willen wij jullie alle hoop, kracht & vertrouwen toewensen voor 2008. Wat een indrukken en ontwikkelingen hebben jullie afgelopen tijd weer opgedaan.....dat het maar vooral tot veel positiviteit mag leiden!
Ook in 2008 blijf jij in ons hart wonen.

liefs
Joost Natascha & Jurre