zaterdag 18 augustus 2007

Rummikub

Anne heeft vandaag ge-MSN-ed en TV gekeken. Oma is ook langs geweest, ze zijn gaan rummikuppen en Anne heeft gewonnen. Maar bovenal was het gezellig.

vrijdag 17 augustus 2007

Afscheid van dokter Petra :-(


We zijn weer thuis, joepie!! Lekker in eigen omgeving.
We hebben helaas ook afscheid genomen van Dokter Petra. Zij gaat werken voor een andere afdeling. Zij was heel erg betrokken en lief met Anne. Anne heeft de afgelopgen 2 dagen stiekem een schilderij geschilderd voor haar. Vandaag heeft ze het gegeven aan de dokter (zie foto) Ze was erg blij met deze verassing. (dat zie je niet door het mondkapje, maar ze was echt erg blij)

Dinsdag moeten we terug voor controle ed. Nu eerst genieten van thuis en t weekend en alle berichtjes en de post. Groetjes vanuit Breda en iedereen een heel fijn weekend gewenst.

donderdag 16 augustus 2007

Leuke dag



Vandaag was het dag vol verassingen. Allereerst is besloten de anti-biotica kuur te stoppen. Als alles goed blijft gaan kan ik dan wellicht morgenmiddag naar huis.
Toen kwamen er veel kinderen (25 kinderen, drie binnen (zie foto) en de rest stond achter het raampje) van de actie "ketting van balonnen". Het zijn ex-kanker patientjes die 600 km fietsen van en naar oncologische ziekenhuizen voor het goede doel. Ze kwamen mij een "kanjer ketting" geven. En ze hebben t schilderij meegenomen (zie foto) dat wij hier op de afdeling hebben gemaakt, je weet nog wel, ik was de eerste die er op mocht schilderen. Ze nemen het mee naar een ander ziekenhuis.
Toen kwam er een sneltekenaar die tekeningen maakte voor mij. Ik liet papa natekenen - maar t werd een aapje (lijkt er trouwens wel een beetje op ;-)
Ik kwam ook nog Selma mijn oude mentor zuster weer tegen. Die was erg geschrokken. We hebben nog wat zitten te kletsen. En Dokter Wouter en Dokter Petra zijn ook weer langs geweest. Morgen is de laatste dag van Dokter Petra. Dat vind ik heel erg, zij is namelijk heel erg lief (Dokter Wouter ook hoor)

woensdag 15 augustus 2007

Koortsvrij

Anne is vandaag weer koortsvrij. Dat is n goed teken. Zijn vandaag dus ook weer buiten geweest. Langs de grachten gelopen. Veel studenten gezien; het introductieweek voor de studenten. Verder heeft ze een schilderij geschilderd. De film van gisteravond was leuk. (Eddy Murphy speelt drie rollen in die film) Vanavond gaan we weer een film kijken, met chips en limo.

dinsdag 14 augustus 2007

Saai saai

Anne was gisteren nog koortsig en moe maar vandaag gaat t al weer beter met haar. Anne is een uurtje buiten geweest met de rolstoel. En ze heeft bezoek gehad wat erg leuk was. En de zusters en dokters zijn ook erg lief, maar voor de rest was t saai. Twee dagen zonder internet, zonder msn en zonder leuke berichtjes: saai saai
Maar gelukkig doet internet en ook de dvd speler -die was ook kapot- het weer. Dus vanavond kunnen we de film "Norbit" gaan kijken. Anne vindt die heel leuk. Niet saai dus.

maandag 13 augustus 2007

Jammer weer naar Leiden!
Zondag een leuke dag gehad met vriendinnen op bezoek.
Ze hebben samen veel gelachen.
sÁvonds onverwachts koorts gekregen (38,1) en meteen terug naar Leiden, jammer......jammer....jammer.
Zondagnacht is de antibiotica gestart.
Vandaag 13 augustus heeft Anne weer een bloedtransfusie gekregen.
Ze heeft wat gecomputeerd, alleen internet doet het niet (vandaar dat dit bericht er wat laat op staat). Hopelijk wordt de internetverbinding morgen opgelost.
Voorlopig zullen we nog wel in het LUMC blijven. De zusters en dokters zijn heel lief voor Anne.