donderdag 27 december 2007

Kerstmis 2007

Anne heeft erg genoten met de kerstdagen. Ze drumt, ze zingt, ze kookt, ze kijkt tv en ze computert er op los. Zie de foto's voor een impressie.



Anne drumt erop los (in werkelijkheid slaat ze de
slechte cellen in haar lichaam tot appelmoes)


Zingen met Laura


Koken met Anne


Anne en Laura als Lady's


TV kijken met haar nichtjes


Anne aan het computeren

Vandaag zijn we weer naar Leiden geweest voor een nieuwe neussonde (die was aan vervanging toe) Dat ging erg goed. Ook heeft ze weer nieuwe bloedplaatjes gekregen. Daar hopen we tot maandag mee te kunnen doen.



maandag 24 december 2007

Opbrengst Button Actie



Lieve mensen,
Anne heeft vandaag samen met Anique en Annemarie de opbrengst van de actie gegeven aan het LUMC. (zie foto's) Zuster Helen en Jacqueline en haar arts Wouter Kollen namen de Wii's in ontvangst. Ze waren er erg blij mee en weten zeker dat dit ideaal is voor de kinderen aldaar.

5 Wii's met ieder vier controllers, opladers,nunchucks, accessoires en natuurlijk heel veel spellen voor alle leeftijden was de opbrengst! Nu kunnen de boxen en de dagbehandeling genieten (en ondertussen toch gezond bewegen)van de spelletjes.

Anne wil iedereen ongelofelijk bedanken voor hun bijdrage en inzet. En deze actie was zo'n succes door de tomeloze onbaatzuchtige inzet van velen. Van Prinsenbeek tot Eindhoven, van Hilvarenbeek tot Amsterdam. Van Buurman tot Musicalster, van Koninklijk huis tot de kinderen van de diverse scholen. We kunnen niet iedereen persoonlijk bedanken, iedere bijdrage van klein tot groot is even mooi. Toch willen wij als ouders Annemarie bedanken. Hoe zij deze actie op touw heeft gezet, gecoordineerd, en uitgevoerd, in haar vrije tijd (werd op een gegeven moment een full-time baan) is bijzonderenswaardig. Dank je wel Annemarie.


Niet alles kon op de foto

Lieve Mensen, Anne is ook niet vergeten, waar voor sommige gevers bang voor waren. Anne heeft ook een Wii gekregen met wat spellen en die mag ze nu houden. Maar ook de kleding voor bij Tarzan. tevens heeft ze een 'dremel' gekregen, gereedschap voor knutselaars, iets wat echt aan Anne besteed is en waar ze heel blij mee is. Tenslotte hebben we wat zakgeld gekregen voor een dagje Euro-disney.

Er zijn nog acties bezig en die opbrengst gaat naar stichting KIKA (kinderen kankervrij)

Wij wensen alle lezers en andere meelevende mensen hele fijne kerstdagen toe. Jullie steun is voor Anne en voor ons het mooiste kado wat gegeven kan worden.


En nu maak ik graag plaats voor een berichtje van Annemarie



Annemarie legt uit hoe het werkt.
Anique, Wouter, Anne, Helen en Jacqueline luisteren aandachtig



Toen Anique en ik met dit 'geintje' begonnen hadden we niet kunnen bedenken dat het zo'n impact zou hebben! Overal kom je de buttons tegen, op tassen, jassen, hoofden (?!?) buiken, billen (werkelijk!, ik heb het op beeld!) Maar ook gewoon op straat, in de supermarkt, op de fiets, de directeuren van verschillende scholen zag ik er mee!
Echt hartverwarmend hoe jullie reacties waren.
Dat ik de kar kon trekken was alleen maar omdat ik me enorm gesteund door iedereen voelde.

Lieve woorden, prachtige mailtjes (ook hilarisch hoor, ik heb wat af gelachen, o.k, en wat afgejankt, ik beken)
Misschien was dit even een fulltime baan, maar ik heb hier ongelofelijk van geleerd en vooral zoveel bijzonders ervaren; In ieder geval alleen al om vertrouwen in de goedheid van de mens te hebben.

Wat een onvoorstelbaar warme mensen hebben Fred, Mariëtte, Daan en Anne om zich heen.
En wat zijn er daarbuiten dan ook nog een hele hoop mensen die iets voor iemand anders over hebben, mensen die Anne niet kennen, maar wiens verhaal hen raakt, én willen handelen!


Toen we daar vandaag zaten, Anne zo blij met de wii's (waarop een sticker zit met: Geschonken aan het LUMC door Anne) en de verpleegster en de arts zo onder de indruk waren door het werkelijk complete pakket was ik jullie allemaal zo dankbaar!


Als je namen gaat noemen loop je altijd het risico dat je mensen gaat vergeten, we hebben natuurlijk al veel mensen genoemd, maar toch nog even;

  • Jolanda van de Wildschut, wat een steun, op elk gebied!
  • John en Angelique van de NHTV en de Politie, Onvoorstelbaar wat jullie hebben bereikt en wat een leuke en bijzondere foto's (en wat zou iedereen die graag eens zien,..)
  • De Fontys hogescholen met Jos en Natascha, zo warm, creatief, origineel en functioneel.
  • Studenten die met hun kleine bedrijfjes buttons moesten verkopen en zo de hele actie nog een enorme 'boost' hebben gegeven. Zij streden om de felbegeerde 'Anne van Hoek' award!
  • Het Michaël voor de ruimte, warmte, begrip en de enorme button inkoop en de onvoorstelbaar lieve leerlingen van werkelijk alle klassen die altijd naar Anne vragen en met haar begaan zijn.
  • Avans hogescholen, Lieve Corine,...
  • Everien, ondanks jullie eigen problemen,
  • Barbara en Jacintha, op de valreep een fantastische bijdrage. (volgende keer als jullie taart verkopen mij bellen, ben dol op taart!)
  • Sandra, en Sanne op de Klokkenbei enorm actief, Liselotte en andere leerlingen van het Michaël op de kerstmarkt nog zoveel bereikt!
  • Lianne van het Draakje, geweldig
  • Leonore van NoNonsens, fantastisch
Wendy, geen woorden voor, zo lief! Natuurlijk hebben we al gaandeweg veel mensen bedankt, en hoop ik dat iedereen zich gewaardeerd voelt, dit was een mega-project, niet gedragen door iemand alleen, maar door ons allemaal, samen, voor Anne, voor Daan, Fred en Mariëtte, en opeens ook voor de kinderen van het LUMC, en zelfs voor Kika Ongelofelijk bedankt (ik ga jullie missen!)
Mede namens Anique, Annemarie


zondag 23 december 2007

Idols






Anne is zaterdagavond naar de live uitzending van Idols geweest. Ze was uitgenodigd door kandidaat Bas (vriend van Niek en Tess) en zat op diens familieplaatsen. Harstikke lief van Bas en familie natuurlijk. Stem op Bas volgende keer, kan niet alleen vreselijk goed zingen maar is ook nog eens vreselijk lief.

Anne is ook nog back-stage geweest en heeft tijdens de reclame midden op het podium gestaan. Ze heeft even gepraat met Gordon die geemotioneerd "snel ophouden met ziek zijn" uitsprak.




Hans Klok introduceerde Anne als zijn nieuwe Assistent (na Pamela Andersson!!). En ze heeft met de kandidaten gesproken en kreeg nog een heel lief briefje van Nikki tijdens de live uitzending.
Anne en wij hebben bijzonder genoten van deze avond.