zaterdag 27 oktober 2007

Lekkere 'vakantie' week

We hebben een lekkere ' vakantie' week gehad met elkaar. Hoewel we om de dag naar Leiden moesten stond deze week in het teken van bijkomen, genieten maar vooral ook van spelen met de jonge konijntjes. Die konijntjes zijn regelmatig binnen gehaald en daar uitgebreid geknuffeld.

Iedere dag heeft Anne lekker lang uitgeslapen. Haar welverdiende rust. Daarna heeft ze o.a. lekker geknutseld, ' brownies' gebakken (die waren echt heerlijk), geschilderd, champignonen soep gemaakt, gecomputerd en nog veel meer. En ze heeft natuurlijk Rosemarijn en Laura regelmatig op bezoek gehad.

Haar Oma was vrijdag jarig en ze is naar haar verjaardagsfeestje toegegaan (voor t eerst sinds maanden weer op visite) Nu heeft ze haar nichtjes te logeren. Al met al een goede week voor Anne (slechts een beetje last van keelpijn, maar dat mag de pret niet drukken)

Morgen gaan we naar Leiden. Anne krijgt morgen eerst een nieuw medicijn tegen misselijkheid. Maandag begint Anne aan een hele nieuwe experimentele chemokuur van 5 dagen. Ze zal maandag dan ook intensief bewaakt worden.

We hebben vertrouwen dat deze kuur ook z'n werk zal doen, en dat Anne deze kuur ook kan verdragen, maar extra steun in de vorm van kaarsjes, berichtjes, post is natuurlijk altijd welkom. Al die positieve energie helpt allemaal vinden wij.

maandag 22 oktober 2007

Herfsvakantie

We hebben een goed weekend achter de rug. Voor het eerst hoefden we in 't weekend geen bloedplaatjes te halen in Leiden (dat hebben we vandaag gedaan). Anne heeft dus lekker kunnen genieten van de konijnen-familie (6 kleintjes).

We hebben ook een besluit genomen over het beleid voor de komende 2 maanden. We gaan niet voor een 'verdedigende' onderhoudskuur maar voor een kuur die de leukemie nog een extra klap kan geven. Het is een nog een heel nieuw medicijn. Anne zal een van de eerste zijn die het middel gaat gebruiken bij haar ziekte (AML).
We denken dat Anne dat aan kan en dat de aanval de beste verdediging is. Waarschijnlijk starten we volgende week maandag met de nieuwe 5 daagse chemokuur. Die kuur zal nog een keer gegeven worden begin december.

We hebben nu 'herfst-vakantie'. (We hoeven alleen woensdag en vrijdag naar Leiden) Dus genieten van elkaar, bijkomen van alles en weer op krachten komen voor de volgende kuren is ons plan.

Het weblog neemt ook eventjes vakantie. Vrijdag a.s is het volgende bericht.