vrijdag 23 november 2007

Leiden, konijntjes en buttons

Anne is weer in Leiden geweest. Anne heeft een hele goede week achter de rug, ze heeft heel veel gedaan en genoten. Maar nu is ze wel moe en heeft weer wat keelpijn. Dus weer even rustig aandoen is dit weekend het devies. Dan kunnen we lekker rustig genieten van de harverwarmende en liefdevolle spontane acties die zijn opgezet. Het ontroert ons om te beseffen dat zoveel mensen met Anne meeleven, dat hele scholen 'rond' zien van de buttons. Maar ook het besef dat door deze actie ook andere 'kanjers van achter de wand' een leukere tijd kunnen krijgen vinden wij heel veel waard.
Wij zijn dan ook al die mensen maar ook alle kinderen ontzettend dankbaar voor hun steun. Anne zal namens jullie allemaal tussen rond de kerst het speelgoed aan het LUMC officieel overhandigen.

Nog even iets over de konijntjes: bijna alle jonge konijntjes hebben een ander baasje gekregen. Nog twee jonge lieve konijntjes wachten nog op nieuw baasje. Als je interesse hebt voor die konijntjes kun je mailen naar buttonvooranne@live.nl

Over de actie daar kunnen Anique en Annemarie meer over zeggen , dus laten we die hier even aan het woord:

Buttons, Buttons, everywhere!

Ongelofelijk wat er nu toch allemaal gebeurd!

Vanuit het Elisabeth verzorgingstehuis heeft de oma van Anique 31,50 opgehaald.

Mevr. Nellie Bastiaansen vond het allemaal te langzaam gaan, zij heeft maar liefst 200 euro opgehaald bij winkels!

De Wildschut heeft mede dankzij de inspanningen van Jolanda maar liefst al 490 euro opgehaald!

Daan heeft heel wat buttons op zijn school verkocht, en op de het Michaƫl College zijn door Anique, Fay en Laura wel 260 buttons aan medeleerlingen verkocht.

Natascha uit Hilvarenbeek die ze gaat verkopen op een netwerkbijeenkomst.

Zangkoren in Tilburg en Breda, en alle individuele lieve mensen en kinderen die los buttons verkopen, alles en iedereen heeft Anne in het hart gesloten en op zijn/haar trui gespeld! Dankzij al deze inspanningen heeft Anne afgelopen donderdag zelf even met Anique al wat spelletjes voor de wii kunnen kopen en vandaag is de eerste Wii ook al daadwerkelijk aangeschaft!

Ongelofelijk bedankt alvast voor al deze inspanningen en deze topprestatie.

Anne is nu natuurlijk wel ongelofelijk moe na al deze opwinding, maar ook heel erg blij en tevreden! Het LUMC is ook heel opgetogen over de actie en heeft alvast voorzichtig een verlanglijstje ingevuld. Want het zou het fantastisch zijn als ook de andere kinderen die in isolatie liggen van deze buttonactie kunnen profiteren.

Zullen we nog even de schouders er onder zetten en voor 20 december (einde actie) proberen of we een beetje voor sinterklaas of kerstman kunnen spelen voor het LUMC?

En laten we vooral de foto’s niet vergeten te mailen, hele gekke, mooie, lieve leuke, rare,.. foto’s! buttonvooranne@live.nl

Ontzettend bedankt iedereen, hartverwarmend hoe veel mensen bereid zijn iets voor iemand anders te doen. Al deze positieve reacties moet gewoon doorwerken op Anne.

woensdag 21 november 2007

Leiden en buttonactie

Vandaag zijn we weer naar Leiden gegaan. Voor bloedplaatjes en bloedcontrole. Anne blijft laag in haar weerstand maar verder gaat t goed.
Met het gastenboek gaat t wat minder. Volgens de hostingprovider is het gastenboek gecrashed door teveel aanmeldingen tegelijkertijd. Morgen gaan ze een nieuw gastenboek bouwen en 'back-uppen' ze de oude.

Nu volgt een berichtje van Annemarie (je weet wel van die buurman) en Anique (je weet wel van die buttonactie)

De actie voor Anne en alle andere kinderen 'achter de glazen wand' verloopt voorspoedig. In Gilze op de openbare school is het in de weekbrief gezet. Er waren zeer enthousiast en warme reacties: morgen en overmorgen zijn ze te koop bij leraren. Buiten de school om zijn ze te koop via Jolanda Verduin 0161-455948.
Op de school van Daan van Hoek zijn ze te verkrijgen via Daan (Klas van juffie Margreet) en ook op de NHTV te breda wordt er een actie op touw gezet. Ook in het landeijke politieblad wordt er een oproep gedaan.
Joop van de Ende producties (de cast van Tarzan) heeft ook al veel foto's en geld opgehaald.
De school van Anne loopt zowat helemaal met buttons. Daar is al echt sprake van een buttonmania. Voor degene die daar nog geen button heeft zijn ze natuurlijk te verkrijgen via Anique.
Wegens de enthousiaste reacties zijn er nu nog 500 buttons vanuit Frankrijk onderweg naar Breda. Help Annemarie en Anique ze allemaal te verkopen. O ja, de prijs is minimaal 1,50 euro, maar meer mag ook.
Foto's kun je mailen naar buttonvooranne@live.nl (ook voor bestellingen en info)
'Keep on the good work', lieve mensen,
Groetjes Anique en Annemarie.

dinsdag 20 november 2007

Gastenboek "error"

Het gastenboek is om onverklaarbare redenen (even) niet bereikbaar. We proberen het zo snel mogelijk te herstellen al gaat dat waarschijnlijk wel even duren.
Als je berichtjes wilt schrijven kun je onderaan ieder bericht je reactie kwijt. Je kunt ook daar op elkaar reageren.
Voor info over de button-actie mail naar buttonvooranne@live.nl of bel naar Annemarie 076-5212479

maandag 19 november 2007

Gebakken pepernoten

Anne heeft een druk maar fijn weekend achter de rug. Zaterdag heeft ze pepernoten gebakken bij Anique. Samen o..a met Laura en Fay, haar school vriendinnen. Verder heeft ze van het weekend bezoek gehad van Laura en Rosemarijn: gecomputerd, tv gekeken en bordspelletjes gespeeld.
Zondagavond was Anne echter behoorlijk uitgeblust.
Vandaag, maandag, zijn we op en neer naar Leiden geweest voor bloedplaatjes en bloedcontrole. Anne heeft van ook nog van de actie vertelt. Via de website waren sommige al op de hoogte van de deze actie. Ze vonden het erg top en tof.
Weer thuis heeft Anne wat gas terug genomen. Even bijkomen van t weekend en de reis.
Woensdag gaan we weer naar Leiden. Tot dan....

zondag 18 november 2007

Berichtje van Annemarie en Anique

Berichtje over de 'buttonactie'.



Zie hier rechts bovenaan de button. Tevens zijn er 2 foto's van de briefkaart toegevoegd die gemaakt zijn om er de uitleg bij te kunnen geven.

De buttonactie loopt ondertussen 'storm'. Van Prinsenbeek tot en met Gilze Rijen, van politieagenten tot bekende nederlanders, van zangkoren tot de cast van "Tarzan" hebben al buttons gekocht. Dit zijn slechts enkele van de initiatieven. Het werkt echt als een olievlek.

Wil je buttons kopen, of eventueel zelf verkopen, meehelpen met in elkaar zetten of meer info dan kun je mailen naar buttonvooranne@live.nl of bellen naar Annemarie: 076-5212479
De bedoeling is om zo veel mogelijk leuke foto's te maken bij het verkopen en opspelden van de buttons en die vervolgens toe te sturen naar het bovenstaand emailadres.

Ik, Annemarie, zal jullie via het gastenboek op de hoogte houden van de gang van zaken, de leuke verhalen, de opbrengsten e.d.