zaterdag 11 augustus 2007

Op bezoek

Anne heeft een goede dag. Ze voelde zich goed en was opgewekt en vrolijk. Ze is heel even op bezoek geweest bij Laura (in de tuin) Daarna heeft ze geslapen om bij te komen. Verder doet ze het heel rustig aan en kijkt ze tv. We genieten ervan dat we thuis zijn.

vrijdag 10 augustus 2007

Dagje Leiden

Vandaag zijn we naar Leiden gegaan. Anne kreeg als eerste een hele boel b(P)ost. Dat was hartstikke leuk. Daarna kreeg Anne een infuus voor het contrastvloeistof bij de CT scan. Anne kreeg ook nog een Echo van haar hals en heeft ze bloedplaatjes gekregen.
Daarna was het wachten tot 17.30 op uitslag van de neurologen. Bij het inbrengen van de hickman is er een zenuw geraakt waardoor Anne's pupil en ooglid wat kleiner is (Horner syndroom) Dit is pas 5 keer eerder gebeurd in de hele wereld !! Gelukkig heeft Anne er geen last van en kan de hickman dus blijven zitten (scheelt weer een operatie) Dus nu zijn we weer thuis. Over een paar dagen hebben we weer controle en een bloedtransfusie. Bedankt voor de leuke en lieve post en berichtjes en alle kaarsjes die branden.

donderdag 9 augustus 2007

Een nieuwe B

Naast de 5 B's is er een nieuwe B bijgekomen. Die van Bed, maar dan wel thuis.

Anne kreeg weer bezoek van haar hartsvriendin Laura (op de foto links) Tv kijken en MSN'n zijn de andere dingen die ze doet. Morgen moeten we weer naar Leiden voor bloedplaatjes, controles en CT scan. Als alles goed is, mogen we weer daarna weer naar huis.

woensdag 8 augustus 2007

Eerste dag thuis

De eerste dag thuis is goed gegaan. Ze heeft bezoek gehad van Anniek en vanavond van Laura. De voeding gaat prima en de medicatie ook. Het is heerlijk om weer in eigen omgeving te zijn.

dinsdag 7 augustus 2007

We zijn weer thuis :-)

We zijn weer thuis, heerlijk genieten van eigen huis, tuin en eigen bed. Kunnen we even bijkomen van alles wat ons overkomen is.
PS. als je post wilt sturen (een van Anne's B's ;-) dan kun je die sturen naar Anne van Hoek - Hillenraadstraat 11 - 4834 JD Breda. En dank voor alle post en lieve berichtjes tot dusver. Het is hartverwarmend om zoveel steun te mogen ontvangen. En we blijven jullie natuurlijk allemaal op de hoogte houden via deze website.

FF naar huis :-)


We mogen even naar huis. Mijn ouders nemen de zorg en de medicatie over. Ik moet namelijk nog veel medicijnen hebben per dag. Vrijdag moet ik weer terug voor controles, bloedplaatjes en CT-scan. Ik moet wel heel erg uitkijken want mijn eigen weerstand is heel klein. Ik ben dus heel gevoelig voor bacterieen en virussen. Ik moet me dus aan heel strenge leefregels houden. En als ik koorts krijg moet ik meteen weer worden opgenomen. Ik mag bv niet in ruimtes met veel mensen (of ik moet een mondkapje op) En ik krijg via mijn neus dag en nacht vloeibare voeding. Maar ik ben blij dat ik weer naar huis mag. En ik wil alle zusters en dokters en pedmeds een dikke pluim geven. Ze zijn heel lief voor mij geweest.


Vanmorgen mocht ik als eerste iets op een wisselschilderij schilderen. Dat schilderij wordt uitgewisseld met verschillende ziekenhuizen. Zie foto

maandag 6 augustus 2007

Uitslag CT scan

De Ct scan was ok. Haar infuuslijntje met haar halsader (Hickman) hoeft er gelukkig niet uit. Een hele geruststelling. Vrijdag gaan ze het wel weer verder onderzoeken met weer een CT scan. Anne heeft nieuw bloed gekregen en daar knapt ze van op.

Ct scan no 2 en bloedtransfusie

Anne krijgt vanmiddag weer een CT-scan voor het neurologisch onderzoek. Daarna krijgt Anne nieuw bloed via een bloedtransfusie.

zondag 5 augustus 2007

Op t terras

Goede dag allemaal.
Ik heb vandaag een redelijk goede dag. Ik heb ik Bad gezeten, ik ben Buiten geweest met Bezoek en genoten van de Berichtjes. Dat zijn al 4 B's), (B(p)ost is er niet op zondag.
Ik heb vandaag op het terras gezeten o.a. met Rosemarijn. Het terras was langs het water, het was heel druk met sloepjes en andere boten en leuk om te zien. Het was heel gezellig. Na 2 uurtjes moest ik weer naar binnen.
Ze willen mijn oog nog gaan onderzoeken: daarom is er een thorax foto gemaakt vandaag en komt er morgen een neuroloog naar me kijken. Liefs Anne