vrijdag 4 januari 2008

Slapen

Donderdag heeft Anne veel geslapen. s'Avonds kon ze even naar beneden waar ze met Rosemarijn en Daan wat heeft gezongen (singstar), gekaart (pesten en ezelen) en ge(leg)puzzeld.
Vandaag zijn we even naar het ziekenhuis in Breda geweest voor bloedcontrole. Voor de rest slaapt Anne veel. Anne krijgt morgen (zaterdag) in Breda nieuwe bloedplaatjes.
Maandag gaan we naar Rotterdam, dan hebben we een gesprek met onze nieuwe arts.

woensdag 2 januari 2008

Kuur in Sophia

Vanmorgen zijn we naar Rotterdam (Sophia kinderziekenhuis) gegaan voor haar kuur. We werden heel lief ontvangen en ze namen alle tijd voor Anne, hoewel het daar zeer druk is. Sommigen kende Anne nog van de vorige keer. Heel erg leuk was dat haar zuster van het eerste uur, Maud, speciaal even van haar afdeling kwam om Anne op te zoeken en een praatje te maken.
Het duurde helaas wat lang voordat de kuur binnen was maar om 16.00 kregen we dan eindelijk haar gift. Anne heeft die gift goed verdragen. We zijn vanavond weer thuis gekomen.
Nu moet de kuur de komende dagen/weken zijn werk gaan doen. Over twee weken is de volgende gift van deze kuur. Maar we zullen tussendoor regelmatig naar Breda en Rotterdam gaan voor controles en bloedplaatjes.

dinsdag 1 januari 2008

Slechte cellen groeien te snel

We hebben een fijne jaarwisseling gehad.
Maar Anne's slechte cellen groeien de laatste dagen nu wel heel snel door. Ze heeft er ook wel last van.
Vandaag en gisteren is er intensief contact geweest met Leiden, Rotterdam en Breda. We gaan nu met spoed kuren in Rotterdam. Morgen krijgt ze op de dagbehandeling een gift. Die moet ervoor zorgen dat de groei van de slechte cellen weer afneemt.
Dus de kaarsjes mogen weer gaan branden, de buttons op, de positieve energie gestuurd, etc etc.

maandag 31 december 2007

Afscheid van het LUMC


Langzamerhand nemen we met pijn in ons hart afscheid van het LUMC. Vandaag hebben we nog bloedplaatjes gehaald. Tevens heeft Anne haar favoriete arts, een schilderij gegeven. (Zie foto) Die had ze dit weekend geschilderd, speciaal voor hem. Hij vond het heel mooi. (Wij trouwens ook)


Wij danken het LUMC afdeling IHOB, de Poli en de dagbehandeling voor hun warmte, hun menselijke zorg en hun inzet voor Anne en ons. Nooit was iets teveel, en altijd stond men voor Anne klaar. Niets dan lof.

We gaan nu over naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam (in samenwerking met Amfia Breda). A.s vrijdag krijgt Anne daar een kuur op de dagbehandeling.

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, maar hoe kan het ook anders, vooral een heel gezond 2008. Geniet van iedere dag, leef het leven, het is niet vanzelfsprekend.

En we bedanken een ieder voor alle steun het afgelopen jaar in welke vorm dan ook, het doet ons goed zulke warme mensen om ons heen te hebben. We hopen die steun ook nog te ervaren in het nieuwe jaar. En fijn om te horen dat zoveel wensen en pijlen met nieuwjaar de lucht ingaan voor Anne.