zondag 13 januari 2008

Webcammen en Bloed shoppen

Anne heeft vrijdag via haar webcam contact gehad met haar klas. Zij kon de klas goed zien en horen. De webcam van Anne deed het toen even niet, wat voor Anne niet zo erg was: ze was namelijk net wakker en heel slapjes.

Ze vond het wel erg leuk om haar klas weer te zien. Het leek wel of ze naar een 'aquarium' keek, maar dan niet met vissen maar met heleboel klasgenootjes die zich al worstelend een plekje probeerde te bemachtigen voor de webcam. Ze vond het heel leuk om te zien.

Zaterdag heeft Anne nieuw bloed gekregen en bloedplaatjes. Daardoor was Anne zowat de hele dag in het ziekenhuis in Breda. Hoewel Anne een beetje verkouden is, is ze vandaag weer wat opgeknapt en wat fitter.
Dinsdag gaan we weer naar Rotterdam voor de tweede gift van deze kuur. Die gift wordt op de dagbehandeling gegeven.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi allemaal,

Wat leuk dat je op die manier toch weer bij de klas betrokken bent.
En natuurlijk wil iedereen voor die webcam zodat ze in beeld komen.
Gezellig hoor.
Hopelijk wordt je weer een beetje fitter na de oppepper in het Amphia ziekenhuis en wel zo prettig dat de reis er naar toe een stuk korter is.
Vooral omdat je de laatste tijd zo vaak nieuwe bloedplaatjes nodig hebt.
En voor dinsdag is het weer belangrijk dat je wat opgeknapt bent om de nieuwe "gift" te ontvangen, want dat vraagt ook weer heel wat van je.
Heel veel succes de komende week.
We blijven jullie dagelijks volgen via de site.
grtjs Frank, Jolanda,Linda, Rudy en Inge de laat

Anoniem zei

hee lieverdd,

Ik vond het egt leuk om met zun alle zo voor de cam met jou te praten.
trouwens over die doudou(leraar wiskunde die stome:P)
we hadden woensdag onverwachts S.O. Laura Youkje en ik snapte er eigenlijk allemaal geen drol van.
DUs hadden we het maar met zun drieen gemaakt( ook met hulp van lotje) hopelijk hebben we met zun drieen ieder geval een voldoende.
En komt hij er niet achter.
Maarja we waren weer ff stout bezig haha twas wel heel grappig hij had niks door en we waren met zun driee super hard aan het over leggen.

dikke kus van Mij

Anoniem zei

sgatje!,

jaa, t worstelen was erg leuk!
ieder visje wou n plekkie in jou aquarium, ik denk wel dat we het snel weer doen, want het was echt echt echt heel leuk! maar op een gegeven moment zaten we allemaal rustig in de klas enzo, en ik had het idee dat je ons toen bijna niet kon zien/ horen alleen de mensen die dicht in de hoek links-achterin de klas zaten!:-p en nu maakte je kennis met meneer mulder en al onze veranderde gezichtjuhz! Je had wel een superlieve stem hoor door die microfoon!, maar je bent ook gewoon heel lief anne! maar ik ga maar weer eens!
xxx barbara
je aquarium vissie!