zaterdag 15 december 2007

Weekend



Lieve mensen, wat een stroom aan warmte bereikt ons via allerlei wegen.
Haar vriendinnen en de leerlingen van haar school zijn ook zo betrokken met Anne, hartverwarmend. Die positieve energie is voor Anne en ons erg belangrijk. Anne zelf is ook vol met positiviteit en levenslust. En we geloven nog steeds in wonderen. Of zoals Anne vaak Lance Armstrong aanhaalt toen hij voor de 7de keer de tour de france won: " I 'am sorry for the people who don't believe in miracles".

Anne heeft de laatste dagen wat last van rugpijn. Komt doordat ze bij de beenmergpunctie ook een stukje bot hebbben meegenomen (voor de zekerheid).

Vrijdag zijn we naar Leiden geweest, voor bloedplaatjes. Dinsdag gaan we er weer naar toe.

Vandaag kreeg Anne bezoek van Aniek en Kyara. Ze hebben daar samen gewerkt aan de 'Awards' voor de beste studentcompany van 'n hogeschool. De studentcompany die het meest heeft opgehaald voor het goede doel krijgt deze award.




Samen hebben ze ook op de laptop gekeken naar het nieuwe promofilmpje van haar eigen school.


Nu is Laura op bezoek, en doen ze samen mee aan het groot kinderdictee en kijken ze Idols.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Anne (L)

Ik ben blij dat jij jezelf al wat beter voelt.
Dat je er voor strijdt.
Het doet me goed ;)

xxx (K)

Eline
ps; Niet te veel fouten gemaakt bij het dictee :D?

Anoniem zei

Haai Anne!
Wat tof dat je gewoon lekker kan leven, lekker met je vriendinnen. Echt heel fijn om te horen! Je gaat tenminste niet bij de pakken neerzitten! Respect.

Anoniem zei

Hee Anne...
Jij bent echt een voorbeeld voor ons allemaal. Hoe jij je er doorheen slaat, en het positieve uit het leven weet te halen... het is gewoon fantastisch en vooral ook heel erg speciaal! Je bent echt een heel bijzonder meisje!