woensdag 5 maart 2008

Anne op KikA website

Anne staat heel mooi op de website van stichting KiKA (Kinderen Kankervrij)
Dankzij jullie heeft Anne's afscheidsdienst 2000 euro opgebracht.
Dank jullie wel allemaal.

Voor de link: http://www.kika.nl/afgeronde-acties/lieve-anne-wij-denken-aan-je-in-het-land-van-beter-zijn.html

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De cirkel is rond....

Vandaag is de verjaardag van Anne.
Ze zou 14 jaar geworden zijn.

Toen Anne was weggedreven op die mooie zachte wolk naar 'Het Land van Beter Zijn'ging ze op zoek naar 'n nieuw plekje...
Ze zoekt en inspireert anderen steeds in haar tocht...
Ook voor de achterblijvers; Daan, Fred & Mariƫtte bleef er een dubbel gevoel achter, Afscheid, maar ook hoop, inzicht,toekomst...
Anne heeft uiteindelijk het ultieme plekje van innine liefde, enerne moed, hoop, kracht, positieve energie,inspiratie,verbondenheid, 'licht'vrokijkheid, creativiteit, vriendschap, naastenliefde & heel veel warme weer gevonden...hier heel dicht bij jullie.
Lieve Daan, Mariƫtte & Fred,
hetfeest kan beginnen....want Anne is (weer) thuis!

De cirkel is rond.

Wij wensen jullie 'n prachtige en liefdevolle dag toe.
Alle liefs,
Bernadette, Jacques, Amber brouwers

Anoniem zei

6 maart, een heel bijzondere dag!
Anne komt thuis!!!!
Zoals, 's morgens, gewoon is geworden eerst even een bezoekje aan de site van Anne, net als 's avonds even voor het slapen gaan.
Weer krijgen we iets bijzonders mee, nu geschreven in woorden van Anne zelf.
Lieve papa en mama van Anne , Daan, familie en vrienden een heel bijzondere fijne, warme dag toegewenst. In gedachten zijn we bij jullie,op de verjaardag van Anne.
Lieve groet Hans, Annemarie, Yentl, Yikke en Youkje Goossens

Anoniem zei

Eergisteren heb ik een gedichtje over kanker op mijn hyves gezet met twee foto's eronder met de tekst : Anne 08-02-08 en de mijn atletiek trainster las het en zei: Dat meisje komt me bekend voor, heeft ze ergens in gestaan? daarop antwoorde ik : weet ik niet, misschien heb je haar site gelezen (met de link van deze site erondert)
en daarstraks bij de atletiek zei ze: waar ken ik haar nou van. en doen zei ze wacht even.. ik zag haar denken. toen gebaarde ze met haar duim en wijswinger iets wat 'klein'betekende (je weet wel: het gebaar als je klein bedoeld) en toen zei ze : Ja.. ik heb een button van haar.. kan dat kloppen? en toen zei ik : ohja. dat zal het zijn.
Zo zie je maar dat de buttons ook in Zundert zijn!
tegenwoordig gebeuren er bij mij de raarste dingen na Anne's dood. In de klas gaat de lamp uit en direct daarna weer aan, niemand echt niemand stond in de buurt van het lichtknopje. Daarna voelde het alsof iemand mijn handvaspakte, maar er zat niemand naast me want ze was ziek en nogsteeds voelde ik een hand lichtjes in mijn hand knijpen. en daarstraks in de douche, ik liep eruit en 5 minuten later begon de kraan volop te stromen. en ik had de knop GOED dicht gedraaid. hij stond echt wagenwijd op open en ik dacht, is dit Anne weer? het is heel raar maar fijn om te voelen dat Anne bij je is en dat ze zachtjes in je hand kan knijpen. alsof ze er nog is. Heerlijk.
fijne verjaardag Anne en familie, nu is Anne thuis, bij jullie en ze gaat er nooit meer weg. vier het maar! geniet nu je nog kan

liefs Sara