maandag 17 december 2007

Shoppen

Anne heeft vandaag natuurlijk weer geknutseld. Deze keer met klei.
s' Middags is ze door Britt (zij kwam speciaal helemaal uit Den Haag) opgehaald om te gaan winkelen, wat ze al heel lang niet meer had gedaan. Anne mocht mooie kleren passen en uitkiezen, speciaal voor de voorstelling van morgen.
Vanavond kwamen er twee mensen langs van stichting 'Doe een wens'. Ze hebben twee uur gepraat met Anne over alles en nog wat. Over hobby's, vriendinnen etc... Het was heel gezellig.
Morgen gaan we naar Leiden en s'avonds dus naar Tarzan. Anne heeft er erg veel zin in.

6 opmerkingen:

Kitty van Noort zei

Leuk joh, lekker shoppen en dan morgen naar Tarzan! Geniet er maar lekker van, je hebt het verdiend! Ben benieuwd hoe je eruit ziet in je 'musical outfit'. Is het iets waarmee je zó over de rode loper kunt? Of is het meer casual? Wat het ook is, je zult er vast in stralen! Fijne avond morgen!

Anoniem zei

Vanochtend hoorde ik van Annemarie dat je supergave kleren hebt uitgekozen. Ik ben wel erg benieuwd wat je hebt uitgekozen. Een foto morgen op de site?
Geniet van de avond en van Tarzan!

Corine van den Bos

Anoniem zei

hoi Anne,

Wat zal je er mooi uitzien vanavond, dat wordt puur genieten.
We willen uiteraard nog wel een prachtige foto op de site zien.
Heel veel plezier vanavond,

fam de Laat (Inge)

Anoniem zei

Hee,

lekker geshopt, morgen een foto van je kleren?
Hahaha, veel plezier bij tarzan;)

xx(K)

Eline

Anoniem zei

lieve anne

Heel veel plezier bij tarzan!
super leuk dat je even lekker kon gaan winkelen!
veel liefs

Nienke! ( vann de basisschool )

Anoniem zei

Lieve Anne,

Wat ben jij creatief geweest zeg met de awards!! Het ziet er hartstikke mooi uit.....het wordt spannend, want morgen weten we wat er in totaal is opgehaald door alle student companies.
Waarschijnlijk ben je nu op de terugweg naar Breda....ik ben ontzettend benieuwd hoe je Tarzan vond (of had je hem al eerder gezien?)....het zal wel heel bijzonder zijn geweest, vooral met JOUW nummer erin! Lieve Anne, het klinkt allemaal zo goed hoe positief en vol vertrouwen je blijft ongeacht de tegenslag die je hebt gekregen.....HET IS GEWELDIG MEID!!! Ik straal je graag alle energie en vertrouwen in om dit vast te houden. Op naar alles wat mogelijk is en laat je niet van die weg afduwen meid....
je doet het fantastisch en iedereen staat achter je.

Veel liefs (ook voor Daan, mama & papa),

Joost Natascha & Jurre