woensdag 21 november 2007

Leiden en buttonactie

Vandaag zijn we weer naar Leiden gegaan. Voor bloedplaatjes en bloedcontrole. Anne blijft laag in haar weerstand maar verder gaat t goed.
Met het gastenboek gaat t wat minder. Volgens de hostingprovider is het gastenboek gecrashed door teveel aanmeldingen tegelijkertijd. Morgen gaan ze een nieuw gastenboek bouwen en 'back-uppen' ze de oude.

Nu volgt een berichtje van Annemarie (je weet wel van die buurman) en Anique (je weet wel van die buttonactie)

De actie voor Anne en alle andere kinderen 'achter de glazen wand' verloopt voorspoedig. In Gilze op de openbare school is het in de weekbrief gezet. Er waren zeer enthousiast en warme reacties: morgen en overmorgen zijn ze te koop bij leraren. Buiten de school om zijn ze te koop via Jolanda Verduin 0161-455948.
Op de school van Daan van Hoek zijn ze te verkrijgen via Daan (Klas van juffie Margreet) en ook op de NHTV te breda wordt er een actie op touw gezet. Ook in het landeijke politieblad wordt er een oproep gedaan.
Joop van de Ende producties (de cast van Tarzan) heeft ook al veel foto's en geld opgehaald.
De school van Anne loopt zowat helemaal met buttons. Daar is al echt sprake van een buttonmania. Voor degene die daar nog geen button heeft zijn ze natuurlijk te verkrijgen via Anique.
Wegens de enthousiaste reacties zijn er nu nog 500 buttons vanuit Frankrijk onderweg naar Breda. Help Annemarie en Anique ze allemaal te verkopen. O ja, de prijs is minimaal 1,50 euro, maar meer mag ook.
Foto's kun je mailen naar buttonvooranne@live.nl (ook voor bestellingen en info)
'Keep on the good work', lieve mensen,
Groetjes Anique en Annemarie.

1 opmerking:

Marleene zei

Hoii Anne,

Echt stom dat het gastenboek het nu niet doet!! Maarja, dan maar zo. Ik vind het echt super, die buttons. En ik wil er zeker ook eentje!
Verder wens ik je nog veel sterkt een beterschap.

Kus Marleene