vrijdag 23 november 2007

Leiden, konijntjes en buttons

Anne is weer in Leiden geweest. Anne heeft een hele goede week achter de rug, ze heeft heel veel gedaan en genoten. Maar nu is ze wel moe en heeft weer wat keelpijn. Dus weer even rustig aandoen is dit weekend het devies. Dan kunnen we lekker rustig genieten van de harverwarmende en liefdevolle spontane acties die zijn opgezet. Het ontroert ons om te beseffen dat zoveel mensen met Anne meeleven, dat hele scholen 'rond' zien van de buttons. Maar ook het besef dat door deze actie ook andere 'kanjers van achter de wand' een leukere tijd kunnen krijgen vinden wij heel veel waard.
Wij zijn dan ook al die mensen maar ook alle kinderen ontzettend dankbaar voor hun steun. Anne zal namens jullie allemaal tussen rond de kerst het speelgoed aan het LUMC officieel overhandigen.

Nog even iets over de konijntjes: bijna alle jonge konijntjes hebben een ander baasje gekregen. Nog twee jonge lieve konijntjes wachten nog op nieuw baasje. Als je interesse hebt voor die konijntjes kun je mailen naar buttonvooranne@live.nl

Over de actie daar kunnen Anique en Annemarie meer over zeggen , dus laten we die hier even aan het woord:

Buttons, Buttons, everywhere!

Ongelofelijk wat er nu toch allemaal gebeurd!

Vanuit het Elisabeth verzorgingstehuis heeft de oma van Anique 31,50 opgehaald.

Mevr. Nellie Bastiaansen vond het allemaal te langzaam gaan, zij heeft maar liefst 200 euro opgehaald bij winkels!

De Wildschut heeft mede dankzij de inspanningen van Jolanda maar liefst al 490 euro opgehaald!

Daan heeft heel wat buttons op zijn school verkocht, en op de het Michaƫl College zijn door Anique, Fay en Laura wel 260 buttons aan medeleerlingen verkocht.

Natascha uit Hilvarenbeek die ze gaat verkopen op een netwerkbijeenkomst.

Zangkoren in Tilburg en Breda, en alle individuele lieve mensen en kinderen die los buttons verkopen, alles en iedereen heeft Anne in het hart gesloten en op zijn/haar trui gespeld! Dankzij al deze inspanningen heeft Anne afgelopen donderdag zelf even met Anique al wat spelletjes voor de wii kunnen kopen en vandaag is de eerste Wii ook al daadwerkelijk aangeschaft!

Ongelofelijk bedankt alvast voor al deze inspanningen en deze topprestatie.

Anne is nu natuurlijk wel ongelofelijk moe na al deze opwinding, maar ook heel erg blij en tevreden! Het LUMC is ook heel opgetogen over de actie en heeft alvast voorzichtig een verlanglijstje ingevuld. Want het zou het fantastisch zijn als ook de andere kinderen die in isolatie liggen van deze buttonactie kunnen profiteren.

Zullen we nog even de schouders er onder zetten en voor 20 december (einde actie) proberen of we een beetje voor sinterklaas of kerstman kunnen spelen voor het LUMC?

En laten we vooral de foto’s niet vergeten te mailen, hele gekke, mooie, lieve leuke, rare,.. foto’s! buttonvooranne@live.nl

Ontzettend bedankt iedereen, hartverwarmend hoe veel mensen bereid zijn iets voor iemand anders te doen. Al deze positieve reacties moet gewoon doorwerken op Anne.

Geen opmerkingen: