vrijdag 12 oktober 2007

We zijn weer thuis !!

Anne heeft gisteravond haar vaas afgemaakt en geverfd. Tevens heeft ze haar verf-handen afgedrukt op de werkkleding van haar verpleegster. Ging echt per ongeluk hoor, de zuster kon er niets aan doen ;-)!!(zie foto) Zeg nou zelf, staat toch veel leuker dan het saaie wit.

Na een rustige nacht en ochtend mocht Anne naar huis.
Thuisgekomen rolden Anne zowat over de kralen naar binnen. In allerlei kleuren en vormen. Mooi hoor.

Anne is nu aan het knutselen en heeft Rosemarijn op visite, gezellig bijkletsen en de zelfgemaakte filmpjes aan het bekijken. Zie foto.


We moeten nu om de dag terug naar Leiden voor bloedplaatjes (a.s zondag en dinsdag) A.s. woensdagavond wordt Anne opgenomen want donderdagochtend is haar beenmergpunctie gepland. Donderdagmiddag gaan we dan weer naar huis.

Vrijdagmiddag hebben we een gesprek met onze arts over de heel belangrijke uitslag die dan bekend wordt gemaakt. Dan gaan we bespreken hoe verder.
Anne heeft aangegeven daarbij te willen zijn. Heel moedig, want dat zijn echt altijd hele enge, superspannende gesprekken.

Van het weekend nemen we rust. Dus even geen bericht van ons (geen bericht is goed bericht). Maar we lezen wel de berichtjes hoor!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goedemorgen Anne,

En hoe was je weekend? Heb je ook zo genoten van de zon? Wat zullen die fijne dagen thuis met familie en vriend(inn)en je goed doen, al zal de verpleging in Leiden alweer uitkijken naar je komst! Geweldig jouw handen op dat witte jasje....ik denk dat ze komende week in de rij staan om jouw handdrukken te vragen ;-) Goed idee, kunst in het ziekenhuis!! Nou meid, spannende week voor jou, Daan mama en papa. Wij beginnen alvast met duim rek- oefeningen en de rookmelder uit te zetten.......
Veel succes en we houden je site in de gaten.
Liefs Joost, Natascha & Jurre

Anoniem zei

lieve anne, en familie!

heel veel sterkte donderdag en natuurlijk vrijdag! je kunt het!

Liefs, Nienke