woensdag 10 oktober 2007

Woensdag 'gemak'dag

Anne heeft het vandaag op haar gemak gedaan. Ten eerste heeft ze lekker lang uitgeslapen (tot wel 11.00 uur). De zusters laten haar s'morgens ook zoveel mogelijk met rust.
Daarna heeft ze aan haar vaas gewerkt. s' Middags zijn we gaan wandelen met de rolstoel langs de Leidse grachten. Het was lekker weer. Daarna voor t eerst weer een spelletje gedaan (pesten)
En nu is ze 'op haar gemak' TV aan het kijken vanuit haar bed.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Anne,

Dit klinkt als een heerlijk rustig dagje......lekker bijtanken!! Heb je gewonnen bij het pesten? En hoe vind je de Leidse omgeving? Wel even iets anders hè als de bosrijke omgeving waar we in Noord Brabant van mogen genieten. Na mijn studententijd in Breda ben ik voor een touroperator in Rijswijk gaan werken en ben ik geregeld bij een collega-vriendin in Leiden geweest. Fijn in ieder geval Anne dat je wat meer van deze bijzondere omgeving mee hebt kunnen krijgen als alleen de ziekenhuismuren. Wij hopen nu heel hard voor je mee dat je vrijdag lekker naar huis mag om weer een weekend bij mam, pap, Daan en vriendinnen in Breda te zijn. Hopelijk heeft Piet Paulusma voorlopig een heerlijk najaarszonnetje op de vooruitzichten staan.
In ieder geval veel warme groetjes van ons (Joost Natascha & Jurre)