dinsdag 18 september 2007

Vriendinnen en neussondes

Anne kreeg vanmiddag en vanavond veel vriendinnen op bezoek. Kletsen, roddelen, tv kijken, msn-en etc.. etc. Op school werken ze er hard aan om deze week een webcam te installeren. Volgende week zal Anne dan misschien al lessen kunnen volgen.
Anne krijgt morgenavond (woensdagavond) een nieuwe neus sonde. Dat vindt ze erg vervelend: "liever 10 keer een infuus dan een keer een neus sonde inbrengen"

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo allemaal,
Fijn om te lezen dat het de laatste dagen zo fijn is geweest! Daar kun je op tanken voor de komende periode weer, want je zult wellicht weer zo ziek worden (of hopelijk minder deze keer!). Kan me voorstellen dat zo'n neussonde geen pretje is. Net zoiets als een knikkker in je neus die vast zit. Dat gewroet in je neus en dan het gevoel dat er iets in zit dat er helemaal niet in hoort - maar het dient wel een doel (de sonde dan, niet de knikker). Ik hoop dat je je er de komende dagen weer net zo goed doorheen slaat als deze keer -je bent sterk en kunt veel meer dan je denkt!
Ben benieuwd hoe dat gaat met zo'n webcam. Ik heb vanmiddag met ruim 30 groep 7 kids gesproken over msn, webcams etc.. ivm een nieuw boek dat ik ga schrijven. Erg leerzaam voor mij en een leuke afwisseling van rekenen etc.. voor de kids.
Voor vannacht: slaap lekker in he eigen bed(den) en véél sterkte en kracht voor de komende dagen. We denken je iedere stap vooruit!
veel iefs x
Marlies en Jeroen, Michael (morgen jarig, dus kan niet slapen natuurlijk), Frederique en Philip