donderdag 20 september 2007

The moments after

Anne heeft de neussonde vanmorgen vervangen. Dat is erg goed gegaan en heeft haar erg opgelucht.
Daarna kreeg ze de intake van het medicijn. Dat duurt bij elkaar inclusief voorbereiding drie uur. Dat heet ze goed doorstaan.

Vanmiddag heeft ze les gehad van juf Thea. Over de stelling van Pythagoras.
Aan het eind van de middag is Anne gaan slapen. Ze werd wakker met koorts en koude rillingen. Een reactie op het medicijn. Ze wordt goed in de gaten gehouden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hai Anne,
Gelukkig zit de sonde erin - is die hobbel ook weer genomen!
De stelling van Piet - jee, zware kost!! Kunnen ze niets leukers verzinnen, zoals eh... ?! Nou, alles over olifanten bijvoorbeeld. Of koala's, of kangoeroes. Of kiwi's (vogeltejs uit Nieuw Zeeland. En als je dat allemaal geleerd hebt, neem je je voor om ze later allemaal in het wild te gaan bekijken. Wij zijn weleens Orang Utans in het wild gaan opzoeken. Niet echt helemaal wild, meer een soort van semi-wild. Dat waren Orang utans die door mensen worden ingezet als huisdier, circusdier etc.. en dan weer bevrijd worden of ingemomen worden door een stichting die de apen weer leert om ' wild' te zijn. Ze komen dan in een opvangkamp terecht en van daar uit wordt ze geleerd weer echt aap te zijn. en daar waren wij dus. Heel indrukwekkend! Ik hoop dat je ooit de kans krijgt dat soort projecten te gaan bezoeken - tenzij je niets om apen geeft, natuurlijk. Dan maar op zoek naar dolfijnen, walvissen of - zucht - naar de oude tempels waar Piet ooit les gaf. :)
Lieverd, hou vol, knap weer op en geef die leukemie maar eens een enorme optater! Knock out slaan die hap!!!
Veel liefs van ons ook aan Daan, papa en mama uiteraard,
xx
Marlies en Jeroen
Sterkte met de misselijkheid en koorts,