vrijdag 30 november 2007

Surprises

Anne is de laatste dagen bezig met het maken van haar surprises. Een voor .?.?.?.?.?.?. uit haar klas. En eentje voor thuis. Ze knutselt er dus nog vrolijk op los.
Anne wilde woensdagavond naar haar vriendinnen toe om film te kijken, maar helaas was Anne niet lekker genoeg. Donderdag had ze last van wat keelpijn en misselijkheid en moest ze weer eens sinds lange tijd overgeven. Ze heeft die dag heel rustig aan gedaan. Vandaag zijn we naar Leiden gegaan voor bloedplaatjes en bloedafname.
Op de terugweg zijn we heel even langs haar opa en oma gegaan. Daar komen we vlak langs als we terugrijden, maar vaak kunnen we niet op bezoek wegens de lage weerstand van Anne. Maar deze keer gingen we op de bonnefooi en onverwacht langs. En daar was opa toevallig net terug van het ziekenhuis waar hij deze week was opgenomen. Dus dat weerzien was een big surprise voor Anne en voor opa en oma.
Thuis aangekomen is ze weer gaan werken aan haar surprises en gedichten.
Via het gastenboek en via Anique en Annemarie worden we op de hoogte gehouden van de diverse buttonactie. We zijn diep onder de indruk van zoveel warmte en enthousiasme. Het doet ons erg goed.
Morgen hebben we surpriseavond. Zondagavond wordt Anne weer opgenomen in Leiden. Maandag heeft Anne dan haar beenmergpunctie. Wij wensen iedereen een heel fijn (sinterklaas)weekeind. Volgend bericht is zondag.

Geen opmerkingen: