vrijdag 9 november 2007

Nieuwe sonde

Vandaag zijn we op en neer naar Leiden geweest. Voor bloedafname, bloed plaatjes (een dubbele portie zodat we het weekend kunnen overbruggen) en een nieuwe neus sonde. Hoewel Anne er erg tegen op zag, ging het gelukkig weer heel goed.
Met Anne gaat het ook weer wat beter. (De keelpijn blijft, maar daar is niet veel aan te doen. De kuren zorgen ervoor dat haar slijmvliezen gaan irriteren) Ze zit ook weer geregeld achter de computer. Haar eigen computer is nu naar haar school. Daarop wordt binnenkort een programmetje geïnstalleerd zodat Anne straks thuis mee kan kijken in de klas via een webcam. En wellicht ook dat de klas Anne kan zien.
Maandag gaan we weer naar Leiden, maar eerst genieten van het weekend.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Anne,

Zo meid, lekker weekend! Weer even geen gewriemel aan je lijf. Natuurlijk weet je dat het allemaal nodig is om beter te worden, maar leuk is anders. Het is dan ook heel begrijpelijk dat je tegen die neussonde op zag. Dat mag je best hardop roepen hoor! En hoe fijn is het dan, dat het je achteraf is meegevallen.
Ik ben eigenlijk wel eens benieuwd wat je allemaal voor moois knutselt? Ga je het bijvoorbeeld nog veilen via je website ;-) Ik vind het wel leuk om een echte "Anne van Hoek" kunstwerk in ons huis te plaatsen/hangen!
En dan kun jij van de centen weer iets leuks kopen voor jezelf of misschien spullen kopen om een nieuw kunstwerk te maken.

Verder alles goed met de konijntjes? En wat lief van je vriendinnetje Roosmarijn dat ze met je mee naar Leiden is geweest! Dat zal de rit vast een stuk gezelliger hebben gemaakt.
Wat zullen ze je missen in de klas. Hopelijk brengt de webcam binnenkort een uitkomst zodat je weer lekker mee kunt kijken op school en je naar alle vriendjes en vriendinnetjes kunt zwaaien.

Geniet maar fijn van het weekend Anne, samen met mama, papa & Daan.

Groetjes,
Joost, Natascha & Jurre