zondag 11 november 2007

Foto's

Anne knutselt de laatste dagen weer volop. Nu is ze miniatuur kleren aan het maken. Ziehier haar 'atelier': de naaimachine is wat zwaar, de voetschakelaar ligt onder de dekens, de rest binnen handbereik.

Hier showed een model het eerste ontwerp van Anne's mode atelier. Een wit jurkje, chic voor de komende kerstdagen. Handgemaakt door Anne. Let op de detailleringen en keuze van de stof en structuur.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Annesophia, al een poosje lees ik de mooie verhaaltjes op je weblog en leef, een beetje stiekum(zo voelt het), met je mee. Ik werk in een groot academisch ziekenhuis op de kinderafdeling dus ik weet goed wat je allemaal meemaakt en moet ondergaan. Ik heb enorme bewondering voor jou en je familie voor de manier waarop jullie met jouw ziekzijn omgaan! Vandaag geniet ik van de foto's waarop te zien is dat je lekker zit te frutselen en ontwerpen in je bed!Het allerallerbeste toegewenst van een anonieme bewonderaar(ster)!

Anoniem zei

Hoi Anne,

Hartstikke leuk dat je die kleertjes aan het maken ben. Ben je al toe aan het grotere werk. Ik ben namelijk op 11 november gevraagd om te trouwen en ik zoek nog iemand die mijn trouwjurk wil ontwerpen en maken!

Groetjes

Corine van den Bos