maandag 1 oktober 2007

Animal Planet, Nickelodeon en andere

Vanmorgen gingen we weer naar Leiden. Anne kreeg eerst 'hoog' bezoek. De directeur van de kindergeneeskunde kwam hoogstpersoonlijk vertellen dat Anne's ' klacht cq idee ' (over weinig tot geen leuke zenders voor kinderen op TV) was gehoord. Sterker nog, per vandaag zijn de uitzendingen van Nickelodeon en Animal Planet te zien in het LUMC. Hartstikke goed nieuws voor alle kinderen die daar liggen (en vaak niets anders kunnen dan TV kijken)

Anne was vanmorgen eigenlijk voor het eerst weer een beetje 'goed'. (Ze kon wat zitten en praten) We mochten eventueel blijven zodat Anne wat kon aansterken en we iets meer tegen de misselijkheid zouden kunnen doen. Maar Anne was 'zo goed' dat we besloten om naar huis te gaan.

Thuis kreeg Anne echter koude rillingen. En dus koorts. We hebben natuurlijk gebeld naar Leiden. Afgesproken is om om 19.00 uur opnieuw te meten en dan te beslissen wat te doen.
En helaas, Anne heeft hoge koorts en voelt zich niet lekker, dus nu snel naar Leiden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve allemaal,
Dat traject naar Leiden kun je inmiddels wel dromen natuurlijk. Wat jammer dat je er nu tich weer heen gaat - maar je hebt er in ieder geval voor gezorgd dat je leukere televisie krijgt daar, dus dat is een opstekertje voor jezelf en alle andere kinderen daar.
Nu maar hopen dat ze op Animal Planet een documentaire over pinguins of zo uitzenden en je koorts er spontaan van zal zakken.
Trouwens, wat super dat je zo'n privé concert kreeg, kan me voorstellen dat zoiets ook erg emotioneel is - maar niets lekkerder soms dan even heel hard brullen, waarna de lucht weer opklaart en de zon weer doorbreekt aan een blauwe hemel!
liefs,
Marlies en Jeroen

Anoniem zei

Ik zie staan dat ik 'tich' heb geschreven- bedoelde natuurlijk 'toch' maar je bent er al wel tich keer heen geweest ;)
xx

nu nog die rare woordverificatie goed krijgen, iedere keer weer een hele opgave!