zondag 30 september 2007

Dancing Queen en Tarzan

Zaterdag zijn we even naar Leiden geweest. Voor bloedplaatjes. De artsen kwamen ook even kijken en Muriel (de mentorzuster van Anne) was er ook.

Helaas bleef de misselijkheid. s'Avonds hebben we via de webcam (videogesprek) een optreden kunnen zien en horen speciaal voor Anne.
Allereerst zongen haar vriedinnen Laura, Anique en Fay een liedje van Abba (Dancing queen) voor Anne. (We spreken af dat Anne de volgende keer weer gewoon met jullie meezingt ,OK :-)
Daarna zong Tarzan musicalster Britt het liedje "Jij woont in mijn hart" . We vonden het heel erg mooi en bijzonder om op afstand het feestje mee te maken.

Vandaag, zondag, zit er geen verbetering in. Anne blijft misselijk en geeft regelmatig over. We proberen met de anti misselijkheids medicatie wat te varieren, maar dat wil nog niet echt helpen.

Morgen gaan we weer naar Leiden. Voor controle en bloedplaatjes.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ontzettend vervelend, dat de misselijkheid zolang aan blijft houden - daar hielp de zang van je vriendinnen helaas niet tegen! WE hopen dat de morgen weer nieuwe hoop brengt, nieuwe kansen en minder misselijkheid,
veel liefs van ons,
Marlies en Jeroen

Anoniem zei

Lieve Anne,

Dat klinkt wel vet zeg ... echte privé musical optredens. Jij moet je wel bijzonder rijk voelen met deze echte vrienden... al mag het duidelijk zijn dat deze vrienden juist tot deze acties komen omdat ZIJ zich rijk voelen met JOU als vriendin!
Het weekend zit erop en je mag morgen dus weer naar Leiden....wij duimen weer mee voor een betere week waar de misselijkheid definitief de kop in wordt gedrukt. Veel succes, meid. Je bent een groot voorbeeld voor velen met zo'n sterke wil en onuitputtelijke kracht waarmee je doorgaat!
Toitoitoi Joost, Natas & Jurre