donderdag 13 september 2007

Uitslapen....

Anne heeft vandaag echt uitgeslapen. Tot maar liefst 10.30 uur. De controles gebeuren al slapende, de zusters sluipen naar binnen met allerhande apparatuur, doen de controles - bloedruk, hartslag en temp - en vertrekken dan weer met stille trom. De zusters daar zijn kanjers hoor.

Na het wakker worden is Anne weer naar buiten gegaan. Anne eet voornamelijk via haar neussonde en ze is haar smaak kwijt, maar een lekker ijsjes ging er vandaag wel in.

Daarna kwamen haar beide dokters op visite. Ze mag inderdaad zaterdag naar huis (mits ze geen koorts krijgt) Dinsdag op poli-controle en donderdag pas weer de volgende gift van deze kuur. Kunnen we weer even thuis op krachten komen.

Ze heeft vandaag ook het spelletje '4 op een rij' gedaan. En ze wil graag 'koehandel' spelen (gisteravond heeft ze dat met haar nichtje en papa voor t eerst gedaan) Je hebt alleen drie personen nodig, dus nu nodigt ze de zuster uit om vanavond samen met mama mee te spelen.

Anne heeft vandaag ook haar eerste echte les van het 'lumc' gehad. Wiskundige vormen tekenen was het onderwerp. Leuk om zo te beginnen.

Daarna werd ze gebeld door ziekenhuis TV. Was ze ineens live te horen in de uitzending. Heeft ze maar snel de groeten gedaan.

Ze heeft ook nog ge-msn-ed. Je ziet maar, uitslapen is zo slecht nog niet ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Anne,

Wat heerlijk om weer van deze berichten te lezen!!! En hopelijk mag je zaterdag dus lekker een weekend naar huis, zodat je weer heerlijk van je vertrouwde omgeving mag genieten. Daar zul je vast weer extra van opknappen. Ook superfijn dat je dankzij de webcam stiekem toch bij al je vrienden en vriendinnen van school kunt zijn. Ga zo door hè kanjer! Groetjes, Joost Natascha & Jurre

Anoniem zei

hi anne,

misschien ken jij mij wel helemaal niet, maar ik jou wel. ik zit ook op het michael college in 10a. we hebben elke dag een spreuk over jou. ik hoop dat je zaterdag naar huis mag voor je! groetjes en veel sterkte van Diederik