woensdag 12 september 2007

Over uien en andere zaken

Gisteravond was Anne zo fit dat ze ook weer boos en verdrietig kon zijn. Ze wil gewoon naar huis en weer naar school was haar oerschreeuw. Zo begrijpelijk.

s'Avonds hebben werd er nog even over en weer gepest en werd er maar liefst 2 afleveringen van Lost bekeken. Anne ging dus toch nog laat naar bed.

Anne werd weer redelijk goed wakker. In de ochtend slaapt ze veel en doet ze krachten op voor de rest van de dag.

Anne's neus zit al dagen dicht (ze is sinds zaterdag verkouden) Anne heeft besloten om een grootmoeders middel in te zetten: de ui.
In haar kamer ligt nu een ui te drogen. Het helpt wel want Anne krijgt hierdoor meer lucht. En huilende zusters en dokters om haar bed is ook wel eens leuk voor de verandering.

Vanmiddag kwam juffie Silvia langs. Zij is ziekenhuis docent. Zi heeft contact met school en met de klas. Maar daarover straks meer in een apart berichtje voor haar klas.

Daarna heeft Anne Leiden onveilig gemaakt met haar rolstoel. Lekker weer eens een frisse neus halen.
Als het zo goed blijft gaan mogen we wellicht zaterdag naar huis. Maandag moeten wij dan weer terug zijn. Dinsdag krijgt Anne namelijk de tweede en laatste gift van deze experimentele kuur.

1 opmerking:

Anoniem zei

Heey Anne!

Hoe gaatie meisie? Zo te hore soms al wat beter... vervelend dat je ook verkouden bent... niet leuk :(
Wel toppie van die webcam. Wist ik nog helemaal niet, echt gaaf :) Ik hoop je weer snel op school rond te zien huppelen! Is juf. Silvia een beetje lief voor je? Geeft ze niet teveel huiswerk op? :P
vast niet voor z'n lieve meid als jij :) Heel veel Liefs, Groetjes en natuurlijk Beterschap!!!
van Anne Lochten (10 a)