vrijdag 31 augustus 2007

Rugzak vullen


Anne heeft gisteravond een opvallend goede avond gehad. Kan ook niet anders door al die kaarsjes en liefde die naar haar toegestuurd werden. We hebben met z'n allen tv gekeken, en ondertussen werden de voeten van Anne gemasseerd door Melanie. Ze heeft geisteravond ook nog even op MSN gezeten.

Na een rustige nacht moest Anne weer even aan het daglicht wennen. Anne heeft ondertussen toch wel een ander ritme gekregen. Van ochtend-mens tot avond-mens zeg maar.

Na het krijgen van bloedplaatjes konden we weer naar huis. Om 12.00 zijn we naar huis gegaan. (we weten het, het was te vroeg voor de post, maar die bewaren ze daar altijd goed voor ons)

Toen we thuis kwamen heeft ze natuurlijk eerst de post doorgenomen (zie foto's)

Deze dagen gebruiken we om bij te komen van al het emotionele 'geweld' wat op ons is afgekomen. En om de rugzak te vullen voor de tocht die dinsdag begint. Nu wils- en oerkracht, optimisme en humor horen al bij haar standaarduitrusting. Nu nog wat extra positieve energie bij tanken. Maar met zulke leuke en lieve post en berichtjes en al die kaarsjes die branden gaat dat zeker lukken.

En Anne is natuurlijk eigenlijk al gewoon arts zie je wel.

1 opmerking:

Anoniem zei

hey anne, en de rest van de familie,

wat fijn om te lezen dat het gisteravond even wat beter ging, en natuurlijk fijn om weer eventjes thuis te zijn. ik zal elke dag een kaarsje branden.

Heel veel liefs en sterkte

x nienke