zondag 20 januari 2008

Ietsie beter

Anne voelt zich weer wat beter. Gisteren heeft ze bijna de hele dag geslapen, maar sinds gisteravond is ze weer wat wakkerder. Ze heeft gisteravond nog geMSNed en TV gekeken (jammer dat Idols Bas eruit is) Vandaag is ze ook zowat de hele dag wakker geweest. Ze krijgt straks weer bloedplaatjes.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat het al wat beter gaat. ik hoop dat het ook zo blijft.

Anoniem zei

Goed uitrusten dat je weer snel naar huis kunt.

Anoniem zei

Lieve Anne,

Al is het dit keer een thuiswedstrijd, je eigen bed is natuurlijk fijner als een ziekenhuisverblijf. Gelukkig hebben ze wel alles bij de hand om je weer iets beter te laten voelen. Hopelijk mag je snel naar huis meid...veel beterschap!X

Groetjes
Joost Natascha & Jurre

Anoniem zei

lieverdd!,
wat fijn dat het beter gaat!, wel houden zo hè?, beloof je me dat ?
morgen geen mentoruur, dus ook niet aquariummen, zou wel leuk zijn geweest omdat je je al wat beter voelt. Of je moet zorgen dat je je vrijdag ook beter voelt omdat we dan wel mentoruur hebben, gaan we met die gekke webcam van meneer mulder, met zn allen weer duwen en trekken voor een plekje in jouw beeldscherm :-). Daar heb ik echt zin in, vrijdag hebben we trouwens een schoolfeest, met het thema sprookjes, ik hoop dat het echt leuk wordt, met al die prinsen en prinsessen, echt iets voor de middelbare school (niet dus) Alle meisjes zijn helemaal in paniek over wat ze aan moeten doen, en of hun haar dan wel goed zit, daar ben ik zelf ook mee bezig hoor, piekeren, ik hoop wel dat er geen leraren komen want dan is het gelijk minder gezellig! Heb je straks een rooie brief als je verkeerd danst ofzo..:-D (ik hoop dat de leraren geen reacties lezen) nou, genoeg over school en dwarszittende leraren op magische schoolfeestjes!
ik ga weer!
dikke smakzoenen van barbara
p.s. snel aquariummen
p.s.s. zorg jij dat er geen leraren komen op het schoolfeest?
p.s.s.s. heel veel groetjes aan je moeder, vader en je broertje!