maandag 31 december 2007

Afscheid van het LUMC


Langzamerhand nemen we met pijn in ons hart afscheid van het LUMC. Vandaag hebben we nog bloedplaatjes gehaald. Tevens heeft Anne haar favoriete arts, een schilderij gegeven. (Zie foto) Die had ze dit weekend geschilderd, speciaal voor hem. Hij vond het heel mooi. (Wij trouwens ook)


Wij danken het LUMC afdeling IHOB, de Poli en de dagbehandeling voor hun warmte, hun menselijke zorg en hun inzet voor Anne en ons. Nooit was iets teveel, en altijd stond men voor Anne klaar. Niets dan lof.

We gaan nu over naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam (in samenwerking met Amfia Breda). A.s vrijdag krijgt Anne daar een kuur op de dagbehandeling.

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, maar hoe kan het ook anders, vooral een heel gezond 2008. Geniet van iedere dag, leef het leven, het is niet vanzelfsprekend.

En we bedanken een ieder voor alle steun het afgelopen jaar in welke vorm dan ook, het doet ons goed zulke warme mensen om ons heen te hebben. We hopen die steun ook nog te ervaren in het nieuwe jaar. En fijn om te horen dat zoveel wensen en pijlen met nieuwjaar de lucht ingaan voor Anne.

1 opmerking:

Kitty van Noort zei

Hoi Anne,
wat een prachtig schilderij!! Heb je dat echt zélf gemaakt?? Wat knap!!!!! We ontdekken steeds weer nieuwe talenten van je! Wat geweldig dat je zoveel dingen zó goed kan!
Hier klapt het vuurwerk al heel de dag. Heel het dorp doet heel hard z'n best het kl*te jaar 2007 weg te schieten. Dat lukt aardig! (Jammer dat Max héél bang is van knallend vuurwerk).
Meid, we denken aan je, fijne avond met je familie.

groetjes,
Richard-Kitty-Max-(vlinder)Sam.