zondag 23 september 2007

Op en neer naar Leiden

Vandaag zijn we op en neer naar Leiden gegaan. Voor nieuwe bloedplaatjes (voor het stollen van het bloed)
Anne had namelijk wat bloedingen in haar mond. Toen we terugkwamen was Anne wat misselijk. Maar vanavond is ze toch nog heel even (met mondkapje) op bezoek geweest bij de jarige Rozemarijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Anne,
Wij hebben alle berichtjes nog bijgehouden en blijven flink door duimen dat alles de goede kant op gaat! Hopelijk zijn ondertussen de misselijkheid en bloedingen gestopt. Fijn om te lezen dat je in de tussentijd heerlijk van de alledaagse dingen kunt genieten.....lekker bijkletsen met vriendinnetjes, knuffelen met konijn, genieten van thuis, heerlijk snoepen van de lekkerste appeltaart van mama samen met Daan en papa, spelletjes doen, gezellig op de bank lezen,knutselen of zelfs de stelling van phytagoras kan dan leuk zijn om te leren als je je beter voelt! Weet jij nog je allereerste woordje, Anne? (naast 'mama','papa','aan' en 'uit' van de lamp) Misschien dat mama en papa je dat kunnen vertellen. Jurre kan namelijk sinds een week heel duidelijk 'appel' zeggen. Het grappige is nu dat alles in 1x 'appel' is.
Nou meid, wij blijven je volgen en denken veel aan jou, Daan, mama en papa. Zet 'm op hè...je doet het geweldig! Groetjes uit Hilvarenbeek. Joost, Natascha & een vette high5 van Jurre