dinsdag 4 december 2007

Uitslag niet geldig !! Beenmergpunctie moet opnieuw.

We werden net door het LUMC gebeld. De uitslag is niet geldig. Anne was nog niet geheel hersteld. De kuur gaat morgen niet door. Anne moet nu volgende week weer voor een beenmergpunctie.
Daar moet ze laten zien dat ze onder de 5% is (blijft)
Update: Of het goed nieuws of slecht nieuws is weten we pas echt als we de uitslag hebben na de a.s. beenmerpunctie, ergens volgende week.
Het is natuurlijk jammer dat Anne opnieuw onder narcose moet voor een nieuwe beenmergpunctie. En we waren op zich tevreden met de uitslag maar nu is het opnieuw spannend of Anne volgende week
de 3% 'vasthoudt' en onder de 5 % blijft. We zullen nu dus langer met deze spanning om moeten gaan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hai, 't Is een beetje moeilijk te begrijpen voor een leek als ik zelf, is dit nu goed of niet goed nieuws?

Anoniem zei

Lieve Anne,

Wij begrijpen dat jullie nog altijd in een spannende afwachtende fase zitten waarin voorlopig uitstel van de te ondernemen stappen noodzaak is. Wij blijven samen met jou gefocused op de positieve lijn die je bent gestart met een 1e belangrijke positieve uitslag een aantal weken terug. Wat ben jij ongelofelijk sterk zeg, daar moet nog veel meer uit te halen zijn! Wij gaan door met de button tournee en maken overal vrienden voor en door jou!!!

Keep on going meid....
Dikke zoen
Joost, Natascha & Jurre

Anoniem zei

Het blijft nog steeds eng spannend, maar met alle positieve energie moet het goed komen.
Ik heb net het prachtige artikel in de krant gelezen, ik hoop dat jullie er ook tevreden over zijn.
Dit zal tot nog hogere verkoopcijfers van de buttons gaan leiden, zodat de andere patientjes in Leiden ook zo'n mooie wii kunnen krijgen.
grtjs Fam de Laat (Inge)