vrijdag 19 oktober 2007

Genoten en genieten

We hebben vandaag vooral genoten. Genoten van elkaar, van de mooie verhalen etc. Maar ook van onze jonge konijntjes (zes!!)
Vanmorgen wilde Anne voor dat we naar Leiden gingen eerst sinds lange tijd kijken naar haar konijntjes. Bleek ineens en onverwachts dat er 6 jonge konijntjes waren geboren. Symbolisch hoor.

Vanmiddag hebben we in Leiden uitvoerig uitleg gekregen over de mogelijke scenario's. Van het weekend gaan we daar goed over nadenken en maandag nemen we een beslissing. Maar eerst gaan we rustig bijkomen van alles en genieten van het weekend.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Anne

Dit is niet te beschrijven.... woorden als 'geweldig' en 'fantastisch' lijken in het niet te vallen met het gevoel dat nu overheerst!! JE BENT EEN TOPPER, GEFELICITEERD. Samen met je lieve familie en vrienden is het je gelukt. En ook bij de volgende stappen zullen wij jou, Daan, mama & papa met woorden, kaarsjes, duimen en (digitale) post ondersteunen. Laat in ieder geval de onuitputtelijke kracht, vertrouwen en energie uit deze overwinning overheersen.

liefs
Joost, Natascha & Jurre