donderdag 18 oktober 2007

De kuur is volledig aangeslagen !!!!

Lieve mensen, na een zenuwslopende nacht, een letterlijk misselijk makende ochtend, en een goede beenmergpunctie kregen we aan het eind van de middag onverwacht snel (onze dokter had er extra vaart achtergezet) het goede bericht.
Anne's beenmerg functioneert weer helemaal goed en er zitten geen (minder als 5%) slechte celletjes meer in. De kuur heeft gewerkt: Anne is in volledige remissie zoals dat heet. Dat betekent dat Anne zich heeft gekwalificeerd voor een beenmergtransplantatie. Die gaat plaatsvinden in Januari tot en met Februari.
Tot die tijd zal Anne via medicatie en kuren in 'onderhoud' moeten blijven. Morgen hebben we verdere gesprekken over hoe dat verder gaat.
Nu, wij zijn ontzettend blij (er zijn geen woorden voor), deze uitslag moesten we hebben om ons pad verder te vervolgen. De mist is opgetrokken en we hebben weer uitzicht. En met zo veel steun van jullie allemaal (kaarsjes, berichtjes, post, etc) gaat dat helemaal lukken. Bedankt lieve mensen voor al die steun, het heeft ons erg geholpen en het helpt nog steeds.
Liefs van ons allemaal.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een geweldig nieuws!!!!

Anoniem zei

Fan-tas-tisch nieuws !

Wat moet dat een zucht van verlichting geven; wat heerlijk dat deze onmenselijke spanning door dit positieve bericht van jullie is afgegleden...

joost-jolanda-joeri-jesse

Anoniem zei

lieverds, heerlijk nieuws! geweldig!

Hanneke & Ton & Ties & Sjors.

Anoniem zei

Hoi,

Elke avond voor we de computer afsluiten lezen we nog even hoe het met Anne gaat. Super dat jullie eerder dan verwacht dit goede nieuws te horen kregen.

Gino, Miranda, Jasper, Sjoerd en Pepijn

Anoniem zei

Wat een fantastisch nieuws! Eindelijk weer op de goede weg. Maar we blijven jullie volgen hoor.

Groetjes,
Jan, Marina, Ryan en Julia van Osch

Anoniem zei

Geweldig, Joepie.
Chloƫ belde me net toen ze op school was aangekomen ze liet me al de juichende kinderen horen die het goede nieuws hadden gehoord. Fantastisch om te horen dat iedreen zo meleeft.
We hopen dat je snel weer opknapt van al die kuren Anne.
Veel liefs (ook voor je ouders en Daan) van Hans, Claudia, Chloƫ en Myrthe.

Anoniem zei

Wat een feest! Eindelijk goed, erg goed nieuws.O, o wat is het jullie gegund.

Willen jullie de dokters, en zeker die ene met het idee voor deze kuur, bedanken, namens de hele, hele grote achterban van jullie?
Hij heeft heel veel mensen heel erg gelukkig gemaakt!

veel liefs
lydia

Anoniem zei

Wat een super bericht!! Wat zijn we blij! En wat keigoed van je Anne!
Erik

Anoniem zei

Jongens wat een goed nieuws,
vandaag was het zeer spannend om de site te openen maar wat een opluchting, tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel maar deze keer wel van blijdschap voor jullie allemaal.
En er is nog een lange weg te gaan maar iedereen zal jullie blijven steunen sommige van dichtbij en anderen weer alleen via de site.
Zet 'm op voor de komende tijd, we denken aan julllie.
JOlanda de Laat (moeder Inge)

Anoniem zei

JOEPIE
geweldig nieuws!!!:D
x manon