donderdag 4 oktober 2007

Bah Beestje

Uit een bloedkweek is gebleken dat Anne een vervelende bacteriële infectie heeft. Bah, zo'n klein beestje, een draakje. Die moet weg dus de doktoren gooien nu speciaal op maat gemaakte anti-biotica in de strijd. Het betekent wel dat we voorlopig nog een week in Leiden moeten blijven.

Gelukkig is de misselijkheid weg. En de koorts is wat lager maar nog niet helemaal weg.
Anne is vandaag begonnen met knutselen. Ze is bezig een vaas van gipsverband te maken. Materiaal genoeg in zo'n ziekenhuis.

De uitslag van de afgelopen kuur (door een beenmerg punctie) zal nog ongeveer twee tot drie weken op zich laten wachten. Eerst moet Anne's beenmerg (bloedfabriek) zelf (voldoende) bloedcellen kunnen maken. Iets wat ze nu nog niet kan.

1 opmerking:

Kitty van Noort zei

getver. Balen dat het even niet lekker loopt. En wat spannend dat het nog 3 weken duurt voor je weer wat weet!!! Als je zo misselijk bent, kán het toch niet anders dan dat het allemaal niet voor niks is geweest! Goed, we denken heel veel aan jullie (dat moet helpen, nietwaar?), succes komende tijd. En hopelijk is die misselijkheid nu onderhand eens snel een keer over!

groetjes, familie van Noort